2777
2789
عنوان

خدا خسته شدم

197 بازدید | 19 پست

چه زندگی ها مزخرف شده امروز تو گروه کلاسی دخترم با یکی از مادرهای بچه ها بحثم شد اعصابم داغونه دختر روانیش هر روز بچه منو بچه‌ های بقیه رو کتک میزنه چندباری زده بوده به پهلو و دل دختر من من هیچی نگفتم گفتم خودش حل کنن ( کلاس دومن ) بعد ماه پیش دیدم بقیه مادرها هم ازش شاکی بودن و مطرح میشه و میرن پیش مدیر و اون دختر و مادرش قول میذن دیگه نزنه بچه ها رو 

تا امروز که دخترم اومده میگه باز اینبار محکم سیلی زده به صورت دختر من منم اعصابم داغون 

رفتم تو گروه گفتم چرا باز این دختره فلانی دست درازی کرده چرا وقت نمیذارید برای تربیت دخترتون و

مادرشم اومد کلی بد و بیراه گفت تو گروه منم ناچارا دفاع گردم 

الان اصلا حال خوبی ندارم خیلی اعصابم خورده کاش اصلا مطرح نمیکردم والا زنیکه معلوم نیست مال کدوم چاله میذونیه که دخترشم لاته از الان از این دهن بدهن یه زن بی شخصیت  گذاشتم اعصابم بهم خورده 

آخه نمیشد ساکت بمونین دختر طفل معصومتون هی کتک بخوره

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بد! از نظر من باید چندتا مادرا باهم جمع شین برین دفتر مطرح کنین چون خیلی مهمه دختری که تو این سن اینقد رفتار های خشن داره بزرگ بشه چی میشه.. ما اگه تو مدرسه همچین کاری میکردیم همون دفه اول مارو اخراج میکردن .

چرا مدیر اینارو نمیندازه از مدرسه بیرون😐 

اگ بقیه مادرا پایه هستن ، پاشید برید آموزش پرورش حداقل ۳ الی ۴ نفرتون البته میگم اگ پایه هستن چون تنها بخای بری کاسه کوزه ها سر شما میشکنه خدایی نکرده 

امیدوارم ک حل بشه 

چرا تو گروه گفتی تو پی وی به خودش میگفتی

سری قبل که زده بود سر معدش تا چند روز دا درد داشت رفتم پی وی مادرش خیلی خیلی ملایم گفتم ولی اصلا جواب نداد بعدم مادرها گفتن اانگار بردن دفتر و تعهد داده 

الانم خیلی دیگه ناراحت بودم اصلا مادرش به روی خودش نمیاره 

حق داری عصبانی باشی

ولی حرفای بدی داری میزنی راجع بشون😐

زنیکه چیه؟ به بچه 8 ساله نگو لات خب😐

کاش شرایطو بهتر مدیریت میکردی

نه که چیزی نگی‌ها ولی کاش محترمانه تر رفتار کنی😕

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
چرا مدیر اینارو نمیندازه از مدرسه بیرون😐  اگ بقیه مادرا پایه هستن ، پاشید برید آموزش پرورش حد ...

اوه این مادرهای گروه رو باید ببینی از پشت همه همه کاری میخوان بکنن اصلا میخوان برن مدرسه رو خراب کنن ولی پاش که میرسه همه میشن چاپلوس اینقدر مزخرفن 

حق داری عصبانی باشی ولی حرفای بدی داری میزنی راجع بشون😐 زنیکه چیه؟ به بچه 8 ساله نگو لات خب😐 کا ...

اگه بدونی مامان اون چطوری حرف زد و من چطوری جواب دادم اینو نمیگی الان اومدم اینجا خودمو خالی کنم من خیلی محترمانه مطرح کردم تو گروه خیلی ها 

حالا مثلا گفتم چی شد مادر عوضیش فقط تو گروه داد و بیداد متهمم کرد به دروغ گویی 

تو مجازی همه لاتن

پاشو برو مدرسه رو درو کن😒😒والا کسی حق نداره ب بچه بزنه این همه ادم زحمتشو میکشه ک یکی بیاد بزنه تو گوشش؟