2777
2789
عنوان

عقد و بی پولی

694 بازدید | 31 پست

دوساله عقدیم و داریم خونه می‌سازیم با ۵۰۰ وام ۲۰۰ گرفتیم ۳۰۰ هم قراره بگیریم ولی فکر نکنم کامل بشه جهاز هم حدود ۵۰ دیگه میخوایم با این وضع به‌سختی شاید چند ماه پس انداز  کنیم بتونیم یه جشن کوچیک بگیریم که همونم برامون زیاده طلا هم هیچی نگرفتم خسته شدم واقعا از این شرایط همدیگه رو دوست داشتیم ولی الان پشیمونم یجورایی کاش اصلا عقد نمیکردم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوایل زندگی اکثرا مشکل دارن غصه نخور همین که داری د خونه میسازید از خیلی ها جلو می افتید اساس هم کم کم میخری .طلا هم همیشه هست .انشالله میری س  خونه زندگیت کم کم طلا و اساس هم میخری چند سال دیگه میشینی فکر میکنی الکی فکرت رو مشغول میکردی .لذت ببر از این دوران و شوهرت 

🤪

مخالف ازدواجو عقد هستم تا وقتی دوست هست کیف میکنه میگردن میگن میخندن ولی وقتی زیر سقف مشکلات میرن دیگه عشقی نمیمونه فقط تا اخر عمر مشکل واسه همون مخالف ازدواجم نظر مخالف ریپ‌نظر این نظر منه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

چقدر ناشکری دختر.الان بیشتر مردم اوضاعشون از شما بدتره.

طرف پول نداره اجاره خونه بده چه برسه بخواد وام بگیره خونه بخره یا بسازه.

منم شرایطم مثل خودته.داریم خونه میسازیم سه ساله عقدیم همه حقوق شوهرم حتی بیشتر باید بدیم برای وام.طلا هم ندارم.عقد هم نگرفتیم.عروسی هم فکر نکنم بگیریم.

الان پول لباس خریدن هم نداریم.

ولی خدا رو صدهزارمرتبه شکر که زندگی جریان داره و راکد نیست.به سختی هم که شده قسط واممونو میدیم.

نمیگم اصلا ناراحت نیستم و غصه نمیخورم ولی یه نگاه تو جامعه بنداز...به خدا ما خیلی هم خوبه شرایطمون.الحمدالله

بسم الله الرحمن الرحیم
اخه میترسم حسرتش به دلم بمونه 

بگیر ازدواج فقط جشنش قشنگه چیزع دیگه اش ن جهازو میتونی هر زمان هر قیمتی بخری

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
آدم همیشه قدر چیزایی که داره رو نمیدونه. ببین اگه عشقت رو از دست می‌دادی و الان تنها بودی خوب ب ...

اره واقعا

اونموقع همش به این فکر میکردم که اگه با پولدارترین آدم دنیا هم ازدواج کنم پشیمون میشم اما الان میبینم بی پولی هم سخته واقعا 

.خب بسلامتی دارید خونه دار میشید دیگه.اتفاقا هرچی باسختی بدست بیاد آدم قدرشو بیشتر میدونه.همون که بینتون عشق وعلاقست آسانش میکنه.خدا وسیله سازه.غصه شو نخور.