2777
2789
عنوان

درد معده

210 بازدید | 16 پست

بچه ها من روزهای،سختی،رو دارم میگذرونم . خواهرم به شدت مریضه . چند وقته معده ام ورم میکنه و احساس مزکنم عضلات شگمم منقبض میشه،خودمم دارم قرص افسردکی میخورم چون به شدت روخیه ام رو باختم . دکتر گفت،عصبیه،ولی بلز،لبت افکار منفی نیاد سراغم که،نکنه منم مریضم و لاعلاجه . یه کم باهام خرف بزنید تا آروم بشم خیلی احساس بدی دارم . 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله هرچه زودتر خواهرتم لباس عافیت ب تن کنه دعاش میکنم غصشو نخور .میدونم خواهر چقدر برای ادم عزیزه ولی تو اگه خودتو بخاطر اون از کار بندازی بدنت ضعیف شه ن تنها اون خوب نمیشه تو حین مرسضی عذای وجدان هم میگیره 

قوی باش خدات بزرگه دختر 

انشالله هرچه زودتر خواهرتم لباس عافیت ب تن کنه دعاش میکنم غصشو نخور .میدونم خواهر چقدر برای ادم عزیز ...

انگار فوبیای مریضی گرفتم همش دلرم دنبال یه چیزی میگردم تا نریض،بشم . تا دل و روده ام باد میکنه به بدارین شکل فکر میکنم و بدنم یخ میزنه و میلرزه 

انگار فوبیای مریضی گرفتم همش دلرم دنبال یه چیزی میگردم تا نریض،بشم . تا دل و روده ام باد میکنه به بد ...

چند سالته شاید بخاطر سنه ؟ فکر بد نکن هرچی ک بهس فکر کنی سمتت جذب میشه هاا ... 

اینطور نیست انشالله 

چند سالته شاید بخاطر سنه ؟ فکر بد نکن هرچی ک بهس فکر کنی سمتت جذب میشه هاا ...  اینطور نیست ان ...

۴۴سال، ازدواج کردم و بچه ندارم . خیلی ها میگن چون بچه نداری ایتقدر روحیه ات ضعیفه