2789
عنوان

درد معده

199 بازدید | 24 پست

بچه ها من روزهای،سختی،رو دارم میگذرونم . خواهرم به شدت مریضه . چند وقته معده ام ورم میکنه و احساس مزکنم عضلات شگمم منقبض میشه،خودمم دارم قرص افسردکی میخورم چون به شدت روخیه ام رو باختم . دکتر گفت،عصبیه،ولی بلز،لبت افکار منفی نیاد سراغم که،نکنه منم مریضم و لاعلاجه . یه کم باهام خرف بزنید تا آروم بشم خیلی احساس بدی دارم . 

درد معده ات به خاطر اعصابت هست

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا کنه،وحشت تمام بدنمو گرفته،

نگران نباش جانم.

عرق نعنا و زنیان بخور می‌تونی با هم ترکیب کنی برای معده خوبه اگه ادامه داشت دردش و تحمل نتونستی بکنی برو دکتر

ولی این رو یه مدت بخور از دردش کاهش میده ان شاءالله 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
نگران نباش جانم. عرق نعنا و زنیان بخور می‌تونی با هم ترکیب کنی برای معده خوبه اگه ادامه داشت دردش و ...

از دکتر میترسم اسمش میاد وحشت میکنم . قرص آرام بهش،میخورم معده ام خوبه . ولی باز میترسم 

از دکتر میترسم اسمش میاد وحشت میکنم . قرص آرام بهش،میخورم معده ام خوبه . ولی باز میترسم 

به خاطر موضوعی هست که اتفاق افتاده از دکتر میترسی؟

تحت نظر روانشناس هستی؟

به خاطر موضوعی هست که اتفاق افتاده از دکتر میترسی؟ تحت نظر روانشناس هستی؟

آره،من دوستم رو به خاطر،سرطان روده از دست دادم و خواهرم سرطان تخمدان داره  تحت نظر رواتشناسم ولی باز مغزم ساکت نمیشه 

عزیزم منم مثل تو افکار منفی دارم 

و البته وسواس🤦🏻‍♀️منم عصبی بشم حس سنگینی معده دارم و اسید معده بالا میره

فقط ارامش مهمه 

الان ذهنم درگیره ببخشید مدفوع رنگش تیره هس از صب کلافه ام همش نگرانم

کسیو ندارم باهاش حرف بزنم خدا کنه زودتر خوب شه خدایاا🙁خیالمو راحت کن خدااا🥺

این راهکار طب سنتی رو بهت میگم.تا ۴۰ شب انجام بده.بهت قول میدم که خوب خوب میشی!

یه قاشق بارهنگ رو تو یه لیوان عرق نعنا بریز بزار رو گاز در حد ۵ دیقه با حرارت کم جوش بزنه.بعدش ولرم که شد بخور.

۴۰ شب پشت سر هم،  تاکید می‌کنم مداوم باید مصرف بشه.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
عزیزم منم مثل تو افکار منفی دارم  و البته وسواس🤦🏻‍♀️منم عصبی بشم حس سنگینی معده دارم و ...

عزیزم .من تنهام تقریبا کسی رو ندارم باهاش راحت باشم و دردم رو بفهمه