2777
2789
عنوان

سگ ها

173 بازدید | 17 پست

خواهش ميكنم تو اين هوا به سگ ها ته مونده هاي غذاتونم كه شده بدين يا حداقل نميدين وقتي يكي داره بهشون غذا ميده حرف نزنين ، دوستان ما محيط زيست اينارو خراب كرديم غذايي بيرون نيست كه بخورن فقطم چشمشون به دست ماهاست لطفاً ته مونده غذاهاتونو براشون بريزين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخواد، ولی واقعا میترسم، پیش خونه ما زیاد هستن، دوستشون دارم ولی ازشون میترسم.

بهشون غذا بده هيچ كاري بهت ندارن خيالت راحت ته مونده هاي غذاي خونتون يا اگه تونستي از مرغ فروشي اسكلت بگيري كيلويي ٢٠ تومنه يا حتي نوك بال كه خيلي ارزونه يا اينارو هم نخواستي ته مونده غذاي سر سفرتون يا حتي نون خيالت راحت باهات هيچكاري ندارن

یه نگاهی به آمار حمله سگ ها به کودکان بکن  خواهشاً به سگ ها غذا ندین تا از شهر بیرون برن

اره واقعا اصلا از سگای خیابونی خوشم نمیاد یه بار وقتی برادرم بچه بود سگ پاشو گاز گرفت 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
یه نگاهی به آمار حمله سگ ها به کودکان بکن  خواهشاً به سگ ها غذا ندین تا از شهر بیرون برن

اگه بچه كرم نريزه سگ كاري نداره تازه فقط سگ هار حمله ميكنه اونم از گشنگي شهرو نخريدي كه ميگي از شهر برن

میترسم گلم، حالا من روراست باشم گربه دوست ندارم، سگها رو خیلی دوست دارم، ولی ولگردن، یک درصد گاز بگی ...

ميتوني وقتي تو ماشين هستي بذاري تو نايلون پرت كني براشون من ميرم غذارساني اكثرشون از ادما ميترسن وقتي ميري سمتشون فرار ميكنن

هیچ ربطی به کرم ریختن بچه ها نداره هم مادرم وقتی بچه بود هم برادرم تو زمان بچگی سگ دنبالشون کرد.چند وقت پیش شوهرم از باشگاه میومد شب بود سگ دنبالش کرده.ذات سگا اینجوریه دوست دارن دنبال کنن یه سری هم از گرسنگی مجبورن دم تکون بدن هرچی باشه از نژاد گرگ هستن هرچند هزاران ساله با ادما زندگی میکنن و اهلی شدن به ظاهر هرچی باشن ذاتشون همونه عوض نمیشن 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم