2777
2789

بچه ها هرکس میتونه برای آرام شدن قلب آقا محمد و اون دوستمون كه توي تايپیک هست  (اسم کاربریش الان از ذهنم رفته)ذکر "اَلا  بِذِكرَالله تَطمَئنُ القلوب" رو بخونه

من غروب مشغول كار بودم يه سره خوندم براشون

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دلم نمیخواد آبجی یگانه ناراحت باشه اون همه دعا خوندم و قرآن پس کی میخواد جواب بده 😢😢یگانه اگه باز ...

میبینی حال یگانه چقده بده؟تروخدا به خاطر نامزدت توام یه خورده قوی باش

یگانه جان غصه نخور به امید خدا اقا محمدت خوب میشه و میاد کنارت

یکی از اقوام  سی سالشه چندماه پیش بخاطر کرونا بستری شد عفونت به قلب و مغزش رسید ، چندین هفته تو کما بود حتی مجاری تنفسیش رو هم سوراخ کردن دکترا جوابش کرده بودن خواهربرادراش لباس مشکی آماده کردن،دختر و شوهرش دوماه خون گریه کردن طفلک اونم مادر نداشت ،ولی خدا نجاتش داد معجزه کرد براش 😍بعدش چندماه ایزی لایف شد و فیزیوتراپی رفت ولی خداروشکر الان سرپاست،کنارش میشینی یچیزایی تعریف میکنه از اون تایمی که توکما بود ،میگه دنیای بعد از مرگ رو دیدم تجربه کردم

تا خدا نخاد برگی از درخت نمی افته ، امیدت فقط بخودش باشه

کاش برامون بگی چیزایی که از اون دنیا و دوران کما گفته بود

ي پيجي بود تو اينستا لايو هاي ماورايي ميزاشت ي مدت قرار شد هركي تجربه بازگشت از مرگ يا كما داشته بياد تعريف كنه ي خانم و آقا مطالب خيلي جالبي ميگفتن آقاهه كه خيلي هم تو اين دنيا مومن بوده با همراهي يك نفر تا آسمان هفتم ميره ولي اونجا قبل ورود بهش ميگن بايد برگردي و از كما خارج ميشه باهاش تو تلويزيون هم مصاحبه و راستي آزمايي شده بود 

دوتا فايل صوتي هم در همين موضوع معرفي كرد من پيداشون كردم گوش كردم اسمش وادي حق الناس بود كه تجربه ديگران از بازگشت مرگ هست خيلي خيلي جالب بود و تكان دهنده 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  4 ساعت پیش