2777
2789
چرا اومده خواهری هیچ فرقی نکرده 😭😭😭همونجوریه😭😭😭گفتن اگر تا فردا اکسیژنش نیاد بالا باید مجاری ...

فداتشم آروم باش خدا خیلی بزرگه 

توکلت بخدا باشه 

باور کن حال آقا محمد خوب خوب میشه 

قطعا دعاها بی جواب نمی‌مونه خدا خیلی مهربونه امیدوار باش عزیزم

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭

عشقم انرژی مثبت بده که انرژی مثبت دریافت کنی

البته بهت حق میدما بالاخره نامزدته.......

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
خبر خوش نیست گلی 😭😭😭

دردت بجونم چرا عزیزم چی شده ان شاالله ک خدا کمکش میکنه ناامید نباش از رحمت خدا توسل کن عزیزم

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
😭😭😭😭

بخدا منم تجربه بيمار تصادفي تو كما داشتم كه بهت ميگم نترس گلم

ما دوتا همزمان داشتيم 

اين كارا درمانيه 

باور كن وقتي بيمار هفته ي اولو دووم مياره نشانه ي خوبيه اصلا نااميد نشو خدا از هر طبيب و پزشك بالاتره 

توكل كن به خودش 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

سلام خوبی 

حالش چطوره؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
چرا اومده خواهری هیچ فرقی نکرده 😭😭😭همونجوریه😭😭😭گفتن اگر تا فردا اکسیژنش نیاد بالا باید مجاری ...

عزیزم سوراخ وردن مجاری تنفسی خیلی از افراد رو از زبونم لال مرگ حتمی نجات داده نگران نباش

بگذار دوام آوردن ، هنر توباشد🌱🌈
یگانه جان با اینکه خودت آنلاین نیستی و خبر جدیدی نیست ولی همین الان ۳۰ نفر تو تاپیکت آنلاینن....هممو ...

اوم دیقا

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
خواهران عزیزم در کنار دعای شفای  سلامتی آقا محمد که انشاالله بزودی بهوش میاد  برای🙏🙏🙏ش ...

من مشهدم گلم براي مريض شما و تمام بيماري اين تاپيك نذر امام رضا ميكنم انشالله خودش ضامن سلامتي همه تون باشه

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  4 ساعت پیش