2821
2789
ای خدااااا😭😭😭😭 ایشالا بالا میاد سطح اکسیژن خونش  خواهری بیا بازم ختم صلوات بزاریم

اوم ختم صلوات تا فردا همین موقع تموم شه ک جواب مباد

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم من که حرف نزدم با دکترش امروز کلا😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم سوراخ کردن  مجازیه  تنفسی انقدرا چیز وحشت ناکی  نیست اتفاقا برا کسی که سطح اکسیژن خونش پاییین خییلی کارسازه  پس غصه نخور 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

اوم ختم صلوات تا فردا همین موقع تموم شه ک جواب مباد

یکی تاپیکشو درست کنه چنتا باشع؟

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
ختم صلوات حضرت زهرا ۱۴۰۰۰تا تموم شد

124000 به نیت ام البنین خوبه؟

دیگه توان ندارم بخدا😭😭😭😭😭😭😭دیگه بریدم

عهههههههههه قرار نشد 

انرزی منفیو کتئنات میشنونا مراقب حرفات باش عزیزم

ختم صلوات حضرت زهرا ۱۴۰۰۰تا تموم شد

عزیزم شاید هنوز تموم نشده باشه فقط کاربرا اعلام کرد که چندتا بر میدارن اعلام که نکردم  خوندن و تمام شده که 

فردا خبرای خوبی هست نبیبنم ناراحت باشیا 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز