2821
2789
سلام آجی  قربونت خوبم  خودت چطوری عزیزم؟ دکترت چی گفت؟

خدارو شکر که بهتری نترسی ها خدا با توئه هیچی نمیشه من منتظرم ببینم میخوای چقدر واسه کنکور بخونی ها😉😉

من که هیچی آبجی دکتر میگه نارسایی شدید شده 

اختلال عصب مغز و قلب خیلی فشار بهم میاره 

گاهی یه دفعه ای دارم صحبت میکنم از حال میرم 

فشارم پایینه فشار زیادی روی قلبمه 

عزیییزم😍 خیره ایشالاااا

انشالله 😍 

عزیزم خییلی مراقب خودت باشیا همسن خودمی حالت و درک میکنم انشاله دیگه پای هیچکس به بیمارستان نرسه توام زود زود خوب بشی 🥺🫂🫀

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدارو شکر که بهتری نترسی ها خدا با توئه هیچی نمیشه من منتظرم ببینم میخوای چقدر واسه کنکور بخونی ها😉 ...

آخیییی بمیرم برات اجی😔😔

ولی مطمئنم خوب میشی 

از ته دلم مطمئنم 

بعععله گزارش کار کنکور و میدم خدمتتون قربان😌😌🤭

کاربری دست دونفره😊
آخیییی بمیرم برات اجی😔😔 ولی مطمئنم خوب میشی  از ته دلم مطمئنم  بعععله گزارش کار کنکور ...

آبجی تو هم آروم باش نترس خانوادت گناه دارن انشااالله که زود میری پای درس ومشقت 😁😁خدانکنه آبجی دشمنات بمیرن 

خداکنه خودم که حال روحیم خرابه خودم درک مهم نیستم واسه نامزدم و خانوادم غصه میخورم 😭😭

آفرین دختر گل منتظرم 😌

قربون قلب مهربونت عزیزدلم 😘😘 چشم خواهری مراقبم 💖 مرسیییی ازت🤗

خودت مهربونی عزیزم 

چشمت سلامت 

مرسی که مراقبی 😘❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ممنونم گلممم😘 سلامت باشی ایشالا من ۲۰ سالمه عزیزم واسه آریتمی، پروپافنون میخورم  واسه تنگی ...

الهی فدات عزیزم ان شاالله ک سلامتی کاملتو بدست میاری🤲🤲

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀

نازنین قشنگم خوبی فشارت تنظیم شد عزیزجان از آقا محمد چه خبری داری

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
آبجی تو هم آروم باش نترس خانوادت گناه دارن انشااالله که زود میری پای درس ومشقت 😁😁خدانکنه آبجی دشمن ...

چشم اجی اگه شماها نبودین تا حالا سکته کرده بودم از ترس😢

یعنی چی خودم به درک😡😡😡

درمورد خواهر من درست صحبت کناااا🤨

اعصاب مصاب ندارم 

کلا خوزستانیا اعصاب ندارن😎😂

دورت بگردم ایشالا سلامتی کاملت و به دست میاری اجی

کاربری دست دونفره😊
چشم اجی اگه شماها نبودین تا حالا سکته کرده بودم از ترس😢 یعنی چی خودم به درک😡😡😡 درمورد خواهر من ...

بابا ما که شنیدیم شما ها خون گرمین 😜😜

الهی قربونت بشم میدونم همین هم از مهربونیته 🥰🥰

آره ابجی نترس اصلا فقط شکر خدا کن که با یه آنژیو بهتر میشی مثل من بیچاره نیستی 🥴🥴خدا با توئه اینو یادت باشه 

بابا ما که شنیدیم شما ها خون گرمین 😜😜 الهی قربونت بشم میدونم همین هم از مهربونیته 🥰🥰 آره ابجی ...

خونمون گرمه زود جوش میاریییم😂😂😂😂

قربونت برم اجی مهربونی از خودته 

دشمنت بیچاره بشه الهی نگو اینجوری 

من مطمئنم خوب میشی خواهری 

کاربری دست دونفره😊