2821
2789
گلم دکترش تازه اومد  فشار و اکسیژنش همون😭😭😭😭😭ولی گفته مثل اینکه سطح هوشیاریش شده ۴ دکتر ...

دكترش چيزي نميگه كه اين مشكل از خونريزي مغزيه از چيه اين بالا پايين شدنا؟

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
گلم دکترش تازه اومد  فشار و اکسیژنش همون😭😭😭😭😭ولی گفته مثل اینکه سطح هوشیاریش شده ۴ دکتر ...

به خاطر دعاهاست که مقاومت میکنه و میجنگه ، خوب میشه عزیزم نگران نباش دلم روشنه ، خیلی هم روشنه

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر دعاهاست که مقاومت میکنه و میجنگه ، خوب میشه عزیزم نگران نباش دلم روشنه ، خیلی هم روشنه

برای امضات دعا کردم 

ان شالله به حاجتت برسی🙏🏻

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
دكترش چيزي نميگه كه اين مشكل از خونريزي مغزيه از چيه اين بالا پايين شدنا؟

نه گلم هیچی 

دیشبم بمن گفت گفت هیچ چیز مشخصی وجود نداره

امروزم تا الان اتاق عمل بوده دکتر بعد اومده

عزیزم من یکی از فامیلامون پارسال کرونا گرفت حالش اصلا خوب نبود سطح اکسیژنش ۶۰ شد ولی الان حالش خوبه تاره باردارم هست 

ولی جالبه باسطح اکسیژن نسبتا پایین سطح ه‌شیاریش بالارفته.  و این بی شک یه معجزه هست  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم من یکی از فامیلامون پارسال کرونا گرفت حالش اصلا خوب نبود سطح اکسیژنش ۶۰ شد ولی الان حالش خوبه ...

اخ گلم یک درجه بالا و پایین حس میکنم نوسانش تغییر زیادی نیست😢😢😢😢😭😭😭

سلام گلم گريه نكن عزيزم. 

الهى معجزه الهى رخ ميده. گلم نظر رحمت الهى شامل حالت بشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم خب همین که هوشیاریش اومده بالا خوبه

انشالله فشار و اکسیژنش هم خوب میشه نگران نباش

سلام یگانه جونم،  بهتری؟  امروز ختم یا ذکری چیزی نداری کمکت بفرستم؟

گلم دوستمون ختم جدید گذاشتن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10576972/14000-صلوات-خاصه-حضرت-زهرا-س-به-نیت-به-هوش-اومدن-و-بدست-آوردن-سلامتی-کامل-آقا-محمد

اخ گلم یک درجه بالا و پایین حس میکنم نوسانش تغییر زیادی نیست😢😢😢😢😭😭😭

چرا عزیزم یه تحقیق بکنی متوجه میشی    کسی که عمل کرده و سطح اکسیژنش پایین   

یه پزشک توقع داره سطح هوشیاری روی ۳ ثابت باشه و افزایش پیدا  نکنه 

وقتی زیاد میشه واقعا جای تعجب داره چون این اتفاق واقعاا عجیبه  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز