2821
2789
نه گلی جونم شرایطم تو مرزه بحرانخ یه دفعه ای دارم صحبت میکنم سرم گیج میرم از حال میرم بین دستگاه عصب ...

اخه چرا میای پای گوشی 

گوشی رو بذار کنار یکم آرامش داشته باشی 

امیدوارم که هرچی زودتر خدا نظر کنه هم حال شما خوب بشه هم آقا محمد 

به این فکر کن نامزدت الان حال یگانه رو داره 🥺

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اخه چرا میای پای گوشی  گوشی رو بذار کنار یکم آرامش داشته باشی  امیدوارم که هرچی زودتر خد ...

به خدا خیلی ذهنم درگیره 

دارم دیگه دیوونه میشم حتی صبح پرستارم سید بود بهش گفتم مریض داریم تو کما واسش دعا کن 

میگه چطوره یکی واسه خودت دعا کنه وضعیت توام لطفی از اونا نداره 😢😢بیچاره نامزدم پای من داره نابود میشه 

به خدا خیلی ذهنم درگیره  دارم دیگه دیوونه میشم حتی صبح پرستارم سید بود بهش گفتم مریض داریم تو ...

خب به نامزدت رحم کن عزیزم 

بنده خدا حالش دست کمی از یگانه نداره

توروخدا آروم باش حداقل نگران شما نباشیم 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

یگانه جان از آقا محمد خبری نیست ؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خب به نامزدت رحم کن عزیزم  بنده خدا حالش دست کمی از یگانه نداره توروخدا آروم باش حداقل نگران ...

میدونم به خدا میدونم که اونم حالش خوب نیست دعا کنین هم واسه اقا محمد هم یگانه هم من و نامزد بیچارم 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز