2821
2789
ذکر یا جوادالائمه عزیزم اگر سید هستید میتونید کمک کنید اگر دوست سید دارید بهشون بگید بیان 3 هزار ...

فقط سید ها میتونن شرکت کنن ؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذکر یا جوادالائمه عزیزم اگر سید هستید میتونید کمک کنید اگر دوست سید دارید بهشون بگید بیان 3 هزار ...

ای وایی

فقط سید میتونه بگه؟؟؟؟ 

منکه نیستم 😖😖😖😖

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
چشم توکل به خودش مرسی از انرژی مثبتت 

🌹🌹🌹امیدوارم زودی خوب بشی🌹🌹🌹 

البته خودم پر از استرسم😅😅😅😅کنکور دارم و نمیتونم خیلی بخونم

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
آره گلم سید هست 

عزیرم متوجه شدین یه ختم 14000 مرتبه ذکر یا جواد گذاشتیم ک بهتر سید و سادات بخونن میگم شما هم مادر آقا سیدین بهرحال نه ماه وجودتون رشد کرده و شیرش دادین میشه تو ختم شرکت کنین احتمالا پسرتون الان خوابه وگرنه یه چندتا یاجواد با دل پاکش برای سلامتی آقا محمد میخوند💚

اسی جان من خواننده خاموش تاپیکات هستم

انشالله که هر چه زودتر حال آقا محمد خوب بشه و لبات بخنده 🤍  به امید خدا همین روزا تاپیک خوب شدن حالش رو ببینیم 🙂

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍

بچه ها قمر در عقرب این ذکرایی که میفرستیم مشکلی نداره ؟؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بهتره که سید باشن بله

گلی من گفتم ۵۰۰ تا میفرستم 

الان فهمیدم فقط سید میتونه 

اما من سید نیستم  

چیکار کنم بخونم یا نه؟