2821
2789
مرسی گلم استرس هع استرس آب شدم تو این چهار شب هر موقع نگاه چشمای شوهرم میکنم عمرم کم میشه😭😭

چرا اینقدر نامیدی گلی 

من نمیدونم مشکلتون چیه 

اما اینقدر نامید نباش 

سعی کن روحیتو خوب کنی ( همین که بفکر اینده خوب باشی بفکر مثلا اینده ای که قرار داشته باشی البته اینده خوب ن بشینی فکر اینده بد کنی)(به خودت بگو من خوب میشم) اینا انرژی مثبته وقتی تو روحیت خوب باشه هم استرست کمتر هست و هم اطرافیانت انرژی خوب ازت میگیرن 

منم عشقم حدود یک ماه اینا بود که عمل قلب کرد🥺 

یادت باشه گر نگهدار من آن است که میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
الهی بمیرم برات میفهمم اینکه ناراحتی عزیزانت را ببینی خیلی سخته ولی چه میشه کرد قوی باش سعی کن هم خ ...

یه وقتی مامانم میگفت وقتی عزیزت مریضه یه شبه پیر میشه باور نمیکردم اما الان دارم میبینم موهای شقیقه نامزدم سفید شده 😭😭

نمیدونی چه دردیه شوهرت سایه سرت پشتیبانت دیگه اونجوری با انرژی نباشه نمیدونی جه دردیه اون تو چهار شب پیر بشه اونم به خاطر من 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه وقتی مامانم میگفت وقتی عزیزت مریضه یه شبه پیر میشه باور نمیکردم اما الان دارم میبینم موهای شقیقه ...

اخی چقددوست داره هنوز نامزدین؟؟؟؟الهی ک تادنیادنیا سایتون بالاسرهمدیگه باشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یه وقتی مامانم میگفت وقتی عزیزت مریضه یه شبه پیر میشه باور نمیکردم اما الان دارم میبینم موهای شقیقه ...

واییییی عزیزم

اینطوری نکن با خودت

تو رو خدا آروم باش

بغضم گرفت اینطوری گفتی،بمیرم که داری اینقدر اذیت میشی😭😭

نا امید نباش به این فک کن میگذره انشالله با هم روزای خوب هم تجربه میکنین عروسی میکنین کلی خوشی دارین  با هم 

اخی چقددوست داره هنوز نامزدین؟؟؟؟الهی ک تادنیادنیا سایتون بالاسرهمدیگه باشه

عقد کردیم ولی هنوز خونه خودمون نرفتیم باورت میشه امشب برای اولین بار وقتی اون حالت خرابشو دیدم گفتم کاش هیچ وقت این قدر عاشفم تبود که به این روزگار دچار بشه 

چند روزه ساکتم چیزی نمیگم فقط میام چک میکنم ببینم خبر ب هوش اومدن ..قلبم داره میترکه ای خدااااااا تا صبح اقا محمد بهوش بیار خدایااااا ی فرصت دیگه بهش بده اگه تا فردا بهوش اومد ی نذری میکنم علاوه بر اون  تا چهل روزم سوره حشر میخونم 

خدایااااااااااا خواهش میکنم صبح ک میام چک کنم خبر خوش بهوش اومدنش بشنوم خدایااااا خواهش میکنم😔😔😔

سلام به روی ماهت  ممنون عزیزم  500 تا هم من میخونم  تا اینجا شد 11 هزار تا  ...

من ۵۰۰ تا رو میفرستم اگه تونستم دوباره میگم که میفرستم 

ان شالله زود حالش خوب بشی 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
واییییی عزیزم اینطوری نکن با خودت تو رو خدا آروم باش بغضم گرفت اینطوری گفتی،بمیرم که داری اینقدر ...

تو بغض داری ببخشبد ناراحتت کردم خودم دارم با اشک مینویسم 

خدانکنه زنده باشیدخواهر گلم کاش کاش بگذره این ثاتیه های لعنتی 

عقد کردیم ولی هنوز خونه خودمون نرفتیم باورت میشه امشب برای اولین بار وقتی اون حالت خرابشو دیدم گفتم ...

نگران نباش دخترخوب مطمعن باش  خوب میشی بهترین روزها درانتظارتون اووووووووف هنوووز کلیییی راه نرفته باهم دارین توکلت بخداباشه 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نمیدونم چه مرگمه  هر چی سعی میکنم عکسش نتیجه میگیرم

نگو اینجوری عزیزم 

ان شالله زودی خوب میشی 

میایی تاپیک میزنی خوب شدم و....