2821
2789
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭قلبم داره میترکه

آبجی الهی برات بمیرم منم امشب حالم خیلی بده نامزدم اومد خودش جای من حالش بد شد هر کی می اومد پیشم انگار من میخوام بمیرم همشون پریشون بودن با خودم میگم کاش هیچ وقت نبودم 😪😪

آبجی الهی برات بمیرم منم امشب حالم خیلی بده نامزدم اومد خودش جای من حالش بد شد هر کی می اومد پیشم ان ...

تو چت شده گلم چرا چبشده اخه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی  خیلی ناراحت شدم،انشالله که به حق فاطمه ی زهرا خوب میشی نگران نباش استرس و فشار روحی هم ...

مرسی گلم استرس هع استرس آب شدم تو این چهار شب هر موقع نگاه چشمای شوهرم میکنم عمرم کم میشه😭😭

مرسی گلم استرس هع استرس آب شدم تو این چهار شب هر موقع نگاه چشمای شوهرم میکنم عمرم کم میشه😭😭

عزیزم

الهی چقدر خوب که اینقدر عاشق همین

خدا بزرگه انشالله خوب میشی زندگی همینه این روزا هم میگذره روزای خوب میاد

امیدوارم اینقدر اتفاقای خوب توی زندگیت بیفته که اصلا این روزا را یادت بره

توکلت به خدا باشه

عزیزم الهی چقدر خوب که اینقدر عاشق همین خدا بزرگه انشالله خوب میشی زندگی همینه این روزا هم میگذره ...

همین عاشقی کار داده دستم کاش میشد گاهی رفت گاهی اصن نباشی گاهی تنهای تنها باشی که این همه عذاب کشیدن بقیه روهم نبینی 😰😰

عزیزم منم چهار شبه به خاطر قلبم بستری ام بیمارستان 😓😓

الهی خدایا توروقسم ب این وقت شب توروقسم میدم ب حرمت بیمارکربلا اقا امام سجاد هرررررچه زودتر لباس عافیت ب تن تمااااام مریضان اسلام بپوشان .خدایا توروقسم میدم ب چشمان منتظر اقاامام زمان هییییچ چشمی رو درانتظار نگه دار الهی آمین 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
همین عاشقی کار داده دستم کاش میشد گاهی رفت گاهی اصن نباشی گاهی تنهای تنها باشی که این همه عذاب کشیدن ...

الهی بمیرم برات میفهمم اینکه ناراحتی عزیزانت را ببینی خیلی سخته

ولی چه میشه کرد قوی باش سعی کن هم خودتو آروم کنی هم شوهرت را