2821
2789
اخ الهی بمیرم ای خدااااا الهی ک ب حق حرمت دل پریشون خانوم زینب خدا شفاش بده یا زینب.....ام البنین دخ ...

خیلیییی واسش دعا کنید چند روزه حال خوبی نداره 

نامزدش هم هیچ حال خوشی نداره 

چند روزه دوستان همگی دارن دعا میکنن قلبمون هزار تیکه شده واسشون 

به مامان چیزی نگو....🖤
الهی آمین🥺🥺 چندروزه ماها که نمیشناسیمشون بی قراریم و مدام میایم سایت به امید یه خبر خوب بگردم که ...

انشائ الله تاصبح خبرای خوب بهمون میرسه بابندبند وجودم میفهمم چی میکشه تجربشو داشتم      

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیلیییی واسش دعا کنید چند روزه حال خوبی نداره  نامزدش هم هیچ حال خوشی نداره  چند روزه دو ...

حتما روچشم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
آخی بگردم🥺

فکرشو بکن بعد۸سال بهفمی حامله ای ی دفه ساعت ۱۱شب بهت زنگ بزنن بگن داداش ۲۳سالم فوت کرده درحالی ک من تهران اونا سنندج وبخاطر بارداریت نذارن بری تشعییع و بعد۲۶روز ازفوت داداش بچتوازدست بدی باااااورت نمیشه چ حااااالی داشتم دلم میخواست برارم برم احدی پیدام نکنه هنوز بعدگدشت ی سال باهیچی کنار نیومدم هیچی همیشه از خدا گله مندم  

@35673378    عزیزم شما سیده هستین درسته؟ یا اگه سیده یا سادات میشناسین تگ کنین لطفا🙏 ...

من سیدم باید جی بخونم؟

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
من سیدم باید جی بخونم؟

یاجوادالئمه 

من سیدم باید جی بخونم؟

البته این ذکر کاملتره(یا جوادالئمه ادرکنی)

البته این ذکر کاملتره(یا جوادالئمه ادرکنی)

کی باید بگم؟ از الان شروع کنم یا ساعت خاصی قراره بخونیم؟

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
کی باید بگم؟ از الان شروع کنم یا ساعت خاصی قراره بخونیم؟

شروع کن 

فکرشو بکن بعد۸سال بهفمی حامله ای ی دفه ساعت ۱۱شب بهت زنگ بزنن بگن داداش ۲۳سالم فوت کرده درحالی ک من ...

وای عزیزدلممم

چه روزای سختی

خدا داداشتونو رحمت کنه، فرشته کوچولوتونم که جاش قطعا عالیه

امیدوارم خدا به دلتون صبر و آرامش بده و بهتون یه فرشته ی سالم و صالح هدیه کنه که بشه نور زندگیتون♥️

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
شروع کن 

توكل به خدا الان شروع میکنم.با اشك دارم مینویسم😭

وای عزیزدلممم چه روزای سختی خدا داداشتونو رحمت کنه، فرشته کوچولوتونم که جاش قطعا عالیه امیدوارم خ ...

فداتشم گلم امیدوارم حال مردم کشورم خوب بشه وهمگی حاجت رواشیم الهی آمین

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز