2821
2789
@emam_reza     @fatila74     دوستان اینجا توضیح دادم

میفرستم ببینم چقدر میتونم

انشالله هر مشکلی دارن حل بشه 

انشالله بیمارشون به حق بیمار کربلا شفا پیدا کنند 🤲🏻💚

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا الهی خیرت بده ممنونم گلم که اومدی  الهی خدا حاجتت رو بده ❤❤

قربونت انشالله خدا شفا بده شاید خیریتی داشته تاپیک رو دیدیم من جدم رو واسطه میکنم امیدوارم خدا صدامونو بشنوه مریضتون شفا بگیره برگرده پیش خانواده ش

بحث با احمق ممنوع 🤚
@35673378    عزیزم شما سیده هستین درسته؟ یا اگه سیده یا سادات میشناسین تگ کنین لطفا🙏 ...

عزیزم من سید نیستم ولی عروس سیدوساداتم خوشحال میشم انجام بدم چون همسرم سید بجای ایشون برمیدارم هزارتا انشائ الله هرچ زودتر مشکلشون حل بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

دوستان تایپیک پر بازدید بشه لطفا دل نازین خوش بشه

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
قربونت انشالله خدا شفا بده شاید خیریتی داشته تاپیک رو دیدیم من جدم رو واسطه میکنم امیدوارم خدا صدامو ...

الهی آمین 

دعا کن گلم اسم مریضمون آقا محمد هست 

نامزدش یگانه جان خیلی بیقراری میکنه 😔