2777
2789
بله خدا بده شانس حالا ماهم رو تخت بیمارستان با آرامبخش هم خوابمون نمیاد 😅😅

الهیییی اذیت شدی خیلی😔

حالا من خودم مثل چی ترسیدم ولی  بقیه مریضارو میخندونم 

بهم میگن چقدر بیخیالی تو 

حالا خبر ندارن که از ترس میلرزم 😐🙄

کاربری دست دونفره😊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم من الان اومدم محمد چطورع

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
الهیییی اذیت شدی خیلی😔 حالا من خودم مثل چی ترسیدم ولی  بقیه مریضارو میخندونم  بهم میگن ...

خیلی آبجی بیش از حد هر بار که دکتر میاد واسه معاینه  چند سال از عمرم کم میشه 🫠🫠بی طاقتم دیگه تا خوابم میبره با جیغ از خواب میپرم دوز آرامبخشمم به خاطر قلبم کم کردن دارم دیوونه میشم 

تو ظهر نبودی محمد داشت میمرد😭😭😭😭

ای جان بمیرم ی لحظه پیامتو دیدم داغان شدم یعنی الان چطوره بهتره 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

سلام یگانه جونم طهورام تو این ده روز منم باهات غصه خوردم فقط ساکت بودم برا نامزدت یه نماز حضرت زهرا خوندم 400 بار ذکر یونسیه رو گفتم 220 بار یا علی 100 تا هم صلوات

شمام برام دعا کن کنکور قبول شم دل مامانم شاد شه

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
الهی بگردمت که تک پای عشق  عاشقی داری اذیت میشی کاش درد و بلات به جون من شه

خدا نکن گوثر ترو خدا نگو بقران من ازت خچالت میکشم

دردت بخوره تو سر اونایی که زخم زبون میزنن و جیگر ادم تا ته مبسوزونن

الان با دکترش حرف زدم گفت اصلا خوب نیست اینجوری پیش بره ۲ روزم دوام نمیاره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

ای وای بر من خدایا دیگه داری بد تا میکنی 

خدایا تو رو به هرچی به درگاهت عزیزه آقا محمد رو برگردون به یگانه جون خدایا به خاطر اینکه این دوتا جوون این همه پاکن بهم برشون گردون 

خوب نیست نگین جان😔😔😔

نباید بمیره 😔😔 خدایاااا  😭😞😞😞😞😞😞😞😞 کاش بره اکسیژنش بالاااا

با دکتر الانش حرف زدی ?