2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ظهر به هوش اومدم آجی جونم  دکتر گفت فشارم که ثابت موند آنژیو میکنن خیلی میترسم اجی یگانه😔 ا ...

عزیزدلم با بند بند وجودم استرست رو درک میکنم اروم باش استرس واسه قلبت سمه میدونی الابذکرالله تطمئن القلوب بگو واقعا آرومت میکنه گلم سعی کن به روزای خوب در پیش به پیشرفت و به کنکور شیرین فک کنی که تو بهترین دانشگاه قبول شدی 😄❤😄

مرسی تگم کردی یگانه جون.هر خبر جدیدی شد اگه تونستی همینجا بگو ما هم از نگرانی دربیایم.راستی اگه خودت یا بقیه بچه ها ختمی نذری چیزی برداشتید لطفا منو هم تگ کنید حتما منم شرکت میکنم.نگی خجالت میکشم و شرمنده ام و این حرفا.کاری که از دستمون برنمیاد لااقل دعا کنیم

خودتون اومدین ؟  منم تگتون کردم

ممنون گلم آره عزيزم اون موقع تاپيك نزده بود. 

ممنون از لطف و توجه شما. حلال كنيد. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزدلم با بند بند وجودم استرست رو درک میکنم اروم باش استرس واسه قلبت سمه میدونی الابذکرالله تطمئن ا ...

چشم اجی میگم حتما

به نیت شماهم میگم گلم ولی منو عروسیت دعوت  کنیا😅

وای لباس نگرفتممممم😱😱

اجی کجای کنکور شیرینه ؟😭

کاربری دست دونفره😊
چشم اجی میگم حتما به نیت شماهم میگم گلم ولی منو عروسیت دعوت  کنیا😅 وای لباس نگرفتممممم😱😱 ...

بذار این قلبم یاری کنه به عروسی برسه چشم 

خب می‌رسیم به اون نقطه که نباید از کنکور در بری بدوبدو خوب شو کلی درس باید بخونی 

بذار این قلبم یاری کنه به عروسی برسه چشم  خب می‌رسیم به اون نقطه که نباید از کنکور در بری بدوب ...

خوب میشی انشاالله مطمئنمممم💖

یعنی راه فراری نیست؟🙄

چشم زودی خوب میشم میرم میخونم🤭

کاربری دست دونفره😊
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز