2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوري؟ 

پارسال تا امسال حدود ۵۰۰ بار فکرشو کردم 

ولی هیچ اقدامی نکردم . 

تمام مشاوره هارو رفتم کل دوستام خواهرم نتونستن خوبم کنن جز خودم. که فهمیدم زندگی خیلی قشنگه چرا باید جای همه ادما باشه جز من ؟ چرا باید خودم استغفرالله بشم خدای خودم برای خودم تصمیم بگیرم؟ چرا باید اینقدر به مرگ فکر کنم که دو ساله تباه شد چرا باید جوری زندگی کنم همه بگن چته؟ کی منو میفهمید؟ خوب هیچکس.

فهمیدم خدا کیه تصور کردم خدا تو قلبمه دستم رو گذاشتم رو قلبم شنیدم صدای قلبمو دیدم خدا هست کنارمه خدا نوره خدا توی اسمون ابیه خدا توی قلب انسان های پاکه .دیدم تا وقتی خدا هست زندگی هست امید هست. فهمیدم واسه اعصاب خوردی های خودم و تفکرات پوچم چرا باید عذاب الهی رو نصیب خودم کنم؟ ۹۹ درصد کسایی که خودشون میکنن لحظه‌ جون دادن پشیمون میشن میخوان برگردن دیر شده اینا همش شیطون ادم و گول میزنه.

همه کسایی که خودکشی میکنن حالا چه با قرص چه رگ شونو بزنن چه حلقه اویز کنن همینجوری جلو خدا ظاهر میشن . روزی یه بار اون دنیا به همین شکل دوباره زنده شون میکنن و میمیرن.

فهمیدم خدا که این همه زیبایی داده نعمت داده چرا خودکشی؟ کی ناراحت میشه بعد از من؟ 

فهمیدم خدا این همه نعمت داده فقط گفته نماز بخون ما نمیخونیم چرا واقعا شده بودم بنده شیطان؟ 

چرا باید کمر خانواده م میشکست برای تفکرات پوچ من؟ 

اگه قرار باشه همه خودکشی کنیم پس چرا زندگی میکنن؟  زندگی جای همه هست جز ما؟ مریض های سرطانی میگن خوب میشیم یعنی امید دارن .من دو سال تموم گریه کردم به فکر این کار زشت بودم و فهمیدم خدایی هست که گفته ان الله مع الصابرین قطعا خدا با صبر کننده گان است... دیدم گفته بخوان مرا تا اجابت کنم تورا. دیدم اگه همه بمیرن پس هدف زندگی چی بوده ؟؟

ما ۹ ماه میریم مدرسه هدف داریم کارنامه میدن بهمون چجوری این دنیا با این همه عظمت درست شده بی نتیجه و بی کارنامه س؟ 

اگه مشکل داری از خودش بخواه کمکت کنه شک نکنین کمک میکنه و خدایی که هست مهربان تر از حد تصور همه ما. 

خدا صبوره رحیم کریم صابر قادر . چراااا خودکشی وقتی خدا رو دارین اخه؟ 

خدا دوستمون داره عاشقمونه چون هزاران نفر حسرت دارن بیان این دنیا درسته زندگی سخت شده ولی خودکشی راهش نیست 🙂 فقط و فقط امید داشته باشین و صبور باشین که از ویژگی های خداست. شیطان از هر طریقی بخواد نفوذ میکنه پس برای جلب توجه یا فرار از مشکلات خودکشی راهش نیست چون اخرش بی راهس

پارسال تا امسال حدود ۵۰۰ بار فکرشو کردم  ولی هیچ اقدامی نکردم .  تمام مشاوره هارو رفتم ک ...

لطفا بخونین منم مث شما بودم دو سال دوست داشتم خودکشی کنم فهمیدم خدا دوستم داره جای من این دنیاست

پارسال تا امسال حدود ۵۰۰ بار فکرشو کردم  ولی هیچ اقدامی نکردم .  تمام مشاوره هارو رفتم ک ...

ببین خیلی طول میکشه تا ادم به این چیزایی که گفتی برسه.

من هزاربار از خدا خواستم ولی جوابمو نداد

سرگذشت خانمی هست ک خودکشی کرده و برگشته ب این دنیا   سرچ کن زندکی مریم قربانی خودکشی 😔😔😔

الان رفتم دیدم

واقعا ارزش نداره خودتو بخاطر هیچ و پوچ به اون همه عذاب و سختی وارد کنی🥲

ازش خواستم ولی کمک نکرد التماسش کردم، نکرد، میدونم الان می‌گین چیزی ک خواستی شاید به صلاحت نبوده عیب نداره من میخوام بشه تاوانشم میدم هرچی باشه، اینارو ب‌ خدا هم گفتم دیشب انقد گریه کردم نفسم داشت بند میومد قلبم درد گرفت. میدونم خیلی گناهکارم انقد گناه کردم لیاقت ندارم حتی خدا نگام کنه ولی این همه آدم میان میگن ازش خواستیم و شد متوسل شدیم ب‌ فلان امام و حاجت گرفتیم اینا همشون پاکن؟ سه ماهه دارم التماس میکنم هیچی... دیگه هیچ امیدی ب‌ زندگی ندارم اگرم تا الان خودکشی نکردم فقط بخاطر ترس از عذابش بوده و دلم برا خونوادم سوخته