2777
2789
عنوان

بچم نميشينه😣

376 بازدید | 27 پست

بچم اواخر شيش ماهه... از سه ماهگي غلت ميزد. از يه ماه پيشم سينه خيز ميره...الانم استارت چهاردستوپارو زده.يه قدم جلو مياد بعد ميوفته...ولي نميشينه!

خودم مينشونمش تعادل نداره ميوفته..تو نت خوندم از چهار تا هفت ماهگي بايد بشينه ، ممكنه كلسيمش كم باشه ك نميشينه؟ چون پوست  اطراف ناخنشم يكم بلندشده.خودم بنشونمش ك تمرين بشه براش يا اذيت ميشه؟

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

😂بچه فامیل ما تا ۱سال و نیمی نمیتونست بشینه  راه میرفت دورشو میخورد خسته میشد می اومد دراز می ...

🤣الهي بگردممم

عجله نکن دختر من خودش یهو نشستن یاد گرفت از هفت به بعد ماشالله همه چیزشم خوبه از نظر بدنی

تنش سلامت باشه. اره دوس ندارم مجبورش كنم. كه هروقت راحت بود بشينه ولي ميگن باهاش تمرين كن😥

یادم نیست بچم چندماهگی نشست ولی خب ۴دست وپا میره احتمالا مشکلی نداره شاید در اینده بشینه اگه نگرانی ...

انقد درگير چيزاي مختلفشيم ك باور ميكني وقتي ميريم دكتر اينارو يادم ميره اصلا؟🥺😅 

اذیتش نکن . راه میفته فقط تقویتش کن تو غذاش از عصاره قلم گاو استفاده کن

تو تمام غذاهاش عصاره و آب ماهيچه و قلم ميريزم.ولي كلا كم خوراكه

بهش فشار نیار دیر نشده هنوز...دخترم من هشت ماه و نیمگی نشست ینی همین دو هفته پیش تو یه روز هم نشست هم‌چهار دست و پار رفت الانم که دو روز دیگه نه ماهه میشه داره تلاش می کنه برای وایسادن...تا قبلش خیلی تنبل بود ...نگران نباش

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤