گفتم اناناسی چیزی بخرم براش دکتر ببرم الان نگا میکنم صد تومنم ندارم 😭 خودشم فکر نمیکنم ۲۰۰ اینا بیشتر داشته باشه پشیمونم پول خرج کردم ادم نمیدونه یهو چی پیش میاد 😭
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل.. https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70
واسه همینه که میگن همیشه یه حساب پس انداز داشته باشین برای روز مبادا
خدا اون روز رو نیاره ولی احتمالش صفر نیست
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
عصبانیم چرا وقتی از صبح تا شب زحمت میکشی نباید پولی بمونه برات لعنت بهتون زالو های مملکت
انشاالله زودتر بهتر بشه همسرت واسه همینه که میگن همیشه یه حساب پس انداز داشته باشین برای روز مبادا ...
یه سکه گرمی دارم ولی واسه ۲۰۰/۳۰۰ نمیتونم بفروشمش که 😭
شوهر من زیر یه تومن تو کارت باشه هر خرجی و ممنوع میکنه چجوری واسه دوا و دکتر پول نگه نداشتید 🤦🏼♀️ حالا طوری نیست از یکی قرض بگیر ولی حتما ببرش دکتر تا عفونت نکرده
بدم میاد چند روز پیش رو انداختم ولی انقدر حس بدی بهم دست داد درجا پولشونو پس دادم همسرمم که پدر مادرش انگار وجود ندارن