2777
2789
عنوان

بیوپسی سینه

666 بازدید | 14 پست

کسی انجام داده؟؟ 

چطوریه ازطریق سوزنه یا برش میدن سینه رو

لطفا هر کی انجام داده بیاد بگه چجوریه؟؟ 

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

من انجام دادم پیش دکتر مریم عواطفی با ی سوزن نمونه برداری میکنن اونو میفرستن آزمایشگاه تا بررسی بشه& ...

درد داشت؟ 

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبی عزیزم میگم جواب بیوپسی اومد؟

سلام گلم... جواب بیوپسی متاسفانه بدخیمه وبعد عید باید درمانو شروع کنم... 

سلام گلم... جواب بیوپسی متاسفانه بدخیمه وبعد عید باید درمانو شروع کنم... 

امیدوار باش عزیزم 

خوب میشی سینه خیلیا خوب میشن 

تو ماه رمضان هروقت ب یادت افتادم دعات میکنم♥️توهم منو دعا کن

باید شیمی درمانی کنی؟

امیدوار باش عزیزم  خوب میشی سینه خیلیا خوب میشن  تو ماه رمضان هروقت ب یادت افتادم دعات م ...

ممنون عزیزم از محبتت..منم دعا میکنم که همیشه سلامت وخوشحال باشی.. واقعا جز امیدواری وپیگیری هم کار دیگه ای نمیشه کرد..آره اول باید شیمی درمانی بشم وقتی فهمیدم خیلی ریختم بهم اما الان پذیرفتم ومیدونم باید منطقی رفت دنبال درمان.. فقط اینکه چی میشه وچه راه سختی باید شروع کنم یکم برامبهمه وناراحت کننده.. ولی خوب چه میشه کرد اینم تقدیریه که زندگی برام رقم زده... ولی امید دارم به خدا وبزرگیش

سلام سرکار خانوم.انشالله هرچه زودتر و در نهایت سلامتی و با اراده خداوند به زندگی ادامه خواهید داد.جسارتاً بنده آقا هستم و صرفاً از این جهت مزاحم شدم که عرض کنم سعی کنید در نهایت آرامش درمان رو پیگیری کنید..بنده نزدیک به یکساله با نوع دیگه ای از همین بیماری و اابته بسیار سخت تر،در حال درمان هستم.

انقدر میدونم که بیماری شما بسیار درمان پذیرتر از بقیه س و انشالله هرچه زودتر به روال عادی زندگی برخواهید گشت.خدا بهتون سلامتی و آرامش بده..بازم جسارت منو ببخشید

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
 ممنون عزیزم از محبتت..منم دعا میکنم که همیشه سلامت وخوشحال باشی.. واقعا جز امیدواری وپیگیری ...

من مطمئنم خوب میشی عزیزم 

امید داشته باش به خدا چون واقعا همه چی دست اونه 

قربونت بشم♥️

منو هم بی خبر نذار از روند درمانت و حس و حالت اجی دلم بنده واقعا 

سلام خدا به شما هم هرچه زودتر سلامتی بده ب حق ماه عزیز خدا🙏

سلام.روز بخیر.من فراموش کرده بودم تاپیکهای قبل به روز رسانی میشن😊.فکر نمیکردم کسی دیگه ای پیام منو به ایشون ببینه. با دیدن پیام شما و دعای خیرتون هم جا خوردم هم حس بسیار خوبی منتقل کردید.خدا به شما و خانواده محترم سلامتی بده.لطف کردید سپاسگذارم

ممنونم شب شمام بخیر ممنونم از دعای خیرتون 🙏 التماس دعای زیاد دارم در این ماه

به روی چشم حتما دعا میکنم.ایشالا خوشبخت و عاقبت بخیر بشید