شاهدخت۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 3820 عنوان تک نیت 100 بازدید | 12 پست لطفا اگه کسی میتونه تک نیت بگیره که جوابش واقعی باشه برام یه تک نیت بگیره حالم بدههه🖤دارم میمیرمهر کی بگیره برام براش زیارت عاشورا میخونم خدایا منو ببخش... مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام... 1401/12/21 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تانیارا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 12706 نیت کن پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه
دخترشاداردیبهشتی عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 9006 نیت کن منم میخوام لطفا میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید. ممنون
شاهدخت۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 3820 نیت کن میخوام بدونم بر میگرده؟چند وعده دیگه؟ اسمم محبوبه خدایا منو ببخش... مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
گلبهاران۷ عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 4361 نیت کن منم ضروري هست برامأيا كارم در حرارت درست ميشع؟برام خوبه؟ 😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات
تانیارا عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 12706 میخوام بدونم بر میگرده؟ چند وعده دیگه؟ اسمم محبوبه دو وعده دیگه میاد ولی دوباره کاتی دارید پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه
شاهدخت۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 3820 دو وعده دیگه میاد ولی دوباره کاتی دارید دو وعده دیگه یعنی دو روز یا دو ماه یا دو هفتهچقدر دیگه؟ میتونی بگی چرا دوباره کات داریم؟دارم روانی میشم...🖤🖤🖤 خدایا منو ببخش... مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
دخترشاداردیبهشتی عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 9006 دو وعده دیگه میاد ولی دوباره کاتی دارید منم میگی لطفابرمیگرده؟ ازدواج میکنیم؟ میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید. ممنون
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9710 نیت کن عزیزم قبلا پرسیدم ازت جواب ندادی میشه الان جواب بدی واجبه گلم دیکه مزاحمت نمیشممیشه بهم بگی کنکور تیر ۱۴۰۲ پرستاری دولتی قبول میشم؟؟ یا پزشکی میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9710 عزیزم قبلا پرسیدم ازت جواب ندادی میشه الان جواب بدی واجبه گلم دیکه مزاحمت نمیشم میشه بهم بگی کنکور ... @تانیارا @تانیارا میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
atiyaaa عضویت: 1401/06/23 تعداد پست: 52 دو وعده دیگه میاد ولی دوباره کاتی دارید ۲۷ بهمن کات کردیم میشه بگی برگشت داره یا نه