2777
2789
عنوان

سوزش ادرار

3731 بازدید | 34 پست

سلام تورو خدا کمکم کنید

از دیروز صبح سوزش ادرار دارم وقتی دسشویی میرفتم مجاری ادرارم میسوخت شدید ولی بعدش خوب میشد تا ۳ نصفه شب که دردم شدیدتر شد کلا دسشویی هم نمیرفتم احساس سوزش میکردم پایین شکمم ....تا امروز صبح که وقتی دسشویی میکنم همراه با ادرار لخته خون دفع میشه بعدش مث خون پریودی از مجاری ادرار خون میاد 

آیا کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم😭

بله.

عفونت ادرای داری .

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو داروخونه دوتا قرص میدن خوب میشی .

بگو برا عفونت ادرای میخام.

الان اسماشون یادن نیس وگرنه میگفتم باید برم ببینم

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

عفونت ادرار گرفتی عزیزم حس میکنی خیلی مثانت پره اما میری یه قطره با خون میاد سریع برو داروخونه قرص فنازو پریدین بخر یدونه بخور یه ربع بعد کلا دردت میوفته و نیم ساعت بعد بری دستشویی عین بتادین کل کلیه و مثانه رو میشوره میاره بیرون روزی یدونه استفاده کن هرچند باهمون یکی خوب میشی اینو دکتر زنان بهم داده شوهرم بعضی وقتا اینجوری میشه همون یدونه خوبش میکنه

عفونت ادرار گرفتی عزیزم حس میکنی خیلی مثانت پره اما میری یه قطره با خون میاد سریع برو داروخونه قرص ف ...

من خوردم خوب نشدم یه مدت خوبم دوباره سوزش میگیرم دکترم نرفتم بنظرت برم آزمایش ادرار بدم