2777
2789
عنوان

دوچرخه ثابت

2902 بازدید | 9 پست

کسی اینجا با دوچرخه ثابت تونسته خوب‌وزن کم کنه؟

بعضیا میگن باعث پادرد میشه ،برای هم اینطوریه ؟ یا مثلا با دنده سنگین ورزش کردن باعث سایش زانو میشه؟

شرایط باشگاه رفتن ندارم،از نظر قسمت دوچرخه ثابت خیلی مناسبت تر از تردمیله میخواستم ببینم واقعا تاثیر دیده کسی؟

الهی ک خدا بده بهمون هر آنچه ک صلاحمونه 🥰

❌❌❌❌❌❌❌

بیاین تاپیک اخرم بقیه رو تگ کنین پربازدید شه مهمه 

❌❌❌❌❌❌❌

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره لامصب خیلی تاثیر داره مدلی که دارم خیلی راحته واصلا احساس ناراحتی تو قسمت زانو نمیکنم مثلا اگه مقید کنی خودتا حتما روزی یک ساعت بزنی البته اولش با نیم ساعت شروع کنی عالیه با دکتر مشورت کن 

ولی اگه پول داشتی ترد میل میگرفتی اون بدکوفتیه عجیب وزن کم می‌کنه مخصوصا اگه بازی درنیاری و بدویی روش نیم ساعت در روز 

یه بلاگری بود با دوچرخه کلی لاغر شد اتفاقا به اونم میگفتن نزن گادرد میگیری

ولی تو نینی سایت دیدم انگار بیشتر کسایی ک تردمیل استفاده میکنن پادرد گرفتن

آره لامصب خیلی تاثیر داره مدلی که دارم خیلی راحته واصلا احساس ناراحتی تو قسمت زانو نمیکنم مثلا اگه م ...

آخه ی مدت هوازی میرفتم ،چون اضافه وزن دارم خیلی رو پاهام فشار حس میکردم حالا نمیدونم بخاطر وزنم بود یا اون فشار میاورد تو نینی سایت هم خیلیا نوشتن باعث پادرد میشه:(( لامذهب خیلی هم گرونه

گفتم فعلا دوچرخه رو بگیرم تا وقت رو از دست ندم

آخه ی مدت هوازی میرفتم ،چون اضافه وزن دارم خیلی رو پاهام فشار حس میکردم حالا نمیدونم بخاطر وزنم بود ...

از کمدا و دیوار سرچ کن میتونی نصف قیمت بگیری ی وسیله آیه که همه میگیرن فقط نگاش میکنن و استفاده نمیکنن