2777
2789
عنوان

کارت ملی / فان

811 بازدید | 34 پست

حتی عکس کارت این جوجه تیغی از عکس کارت ملی من قشنگتره😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق:>

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
منی که دوساله هنوز کارتم نیومده! 😂

😂😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دیروز بعد دوسال کارت ملی من اومد عکسم افتضاح افتاده 

جز این بود باید شک میکردی😁مبارک باشه

وااااییی اره بخدا.من انقدر افتضاح ک موقوع عقدم شوهرم مدارکمو میخواس برا محضر میگفتم تورووووخدا نگاش نکن تو همینجوری ببرش وگرنه پشیمون میشی.وقتی دید از خنده غش کرد.حالا برا شوهرم انقدر خوب شده ک نگو

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
واب خدایی عکس کارت ملی من خوب افتاده کیف میکنم میبینمش😎😎

تو از بندگان برگزیده ی خدایی، واسه منو ببینی اگه غش میکنی از خنده

وااااییی اره بخدا.من انقدر افتضاح ک موقوع عقدم شوهرم مدارکمو میخواس برا محضر میگفتم تورووووخدا نگاش ...

😂😂

جز این بود باید شک میکردی😁مبارک باشه

😂😂😂آخ روم نمیشه این کارت ملی به کسی نشون بدم 

عکس گواهینامه ام خوشگله خدایی 

اینا مسابقه عکسایی هرکی عکس زشت تری بندازه برنده اس گذاشتن

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم