2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سه شنبه غم‌انگیز است، ساعات من سرشار از بیخوابی است عزیزترینم، سایه‌هایی که با من زندگی می‌کنن ...

متاسفانه محبت و دوست داشتن زیاد اصلا خوب نیست ...

سعی کنید اعتدال رو در هر چیزی رعایت کنید که ضربه نخورید...

خودت نوشتی؟معنیش اینه امشب خودکشی میکنم...

این یه آهنگ مجارستانی هس من الان مغزم درگیر این شده این آدم آدمی نبود گوشی خاموش کنه این حرفا این چیزا واقعا فکرمو درگیر کرده اخه بحث تو تر رابطه ای هس

چی مجبورش کرد کنجکاو شدم واقعا؟

خوشگل خانم .   ب جز این سوال هر سوالی داشتی با دل و جون جواب میدم . 

هر دلیلی ک من بگم. ممکنه  برا بقیه غیر موجه باشع ، ولی اینکه من  دارم هر ثانیه میسوزم. واسه موجه رفتنشه . 

چ جوری بگم حال او  مردیو دارم ک   ب صورت قانونی ،  جلو چشمش ب زنش.  ت ج ا و ز میکنن... بقیه هم  براشون دست میزنن و خوشحالن .... 

جیییییغ میکشه ک اون  ناموس منه ، زنه منه ، هیچکی حتی صداشم نمیشنونه ... دستشم نمیرسه کاری کنه .... 

آخ ک.  یادم نمیاد تو یه لحظع این یک سالو یک ماه یک بار  چشم خشک باشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خوشگل خانم .   ب جز این سوال هر سوالی داشتی با دل و جون جواب میدم .    &nbs ...

ما ادمای ساده و بدبختی هستیم فقط همینو میدونم مثل بقیه زرنگ نیسیم اگر بودیم حال و روزمون اینقدر انگل وار نبود

آجی بخدا دارم با گریه مینویسم،منم عین توام ،دخنرای فامیل شوهرم روزی ی عکس با شوهرم برام میفرستن ،حالم بده،من شوهرمو واسه خودم میخاستم الان دارن باهاش گرم میگیرن،حالم خیلی بده،شوهرم باهاشون میره دور دور استوری میزارن ،قلبم تکه تکه میشه،پیامایی ک شوهرم براشون مینویسه رو برام میفرستن ب جنون میرسم،کاش خدا ی نگاهی بهم میکرد

INTP(منطق دان)

دست و پام واقعا بسته اس واسه طلاق ،فوقش بخام خودکشی کنم ولی نزدیکای سال نو آرزوم اینه ب مرگ طبیعی بمیرم گناه خودکشی گردنم نیوفته

INTP(منطق دان)

دست و پام واقعا بسته اس واسه طلاق ،فوقش بخام خودکشی کنم ولی نزدیکای سال نو آرزوم اینه ب مرگ طبیعی بم ...

نه بابا خودکشی چیه باید قوی باشیم مال من یهویی صدا پر کردن فیلم گرفتن این کارا گوشی خاموش کردن واتس اپ نیومدن داره مثل خوره منو میخوره واقعا 

مال منم دیگه دارم کم کم شک میکنم همش نقشه بوده باشه از قبل 

خیلی حس بدیه،لعنت ب خائن ،خوب خبر مرگت بگو دوس نداری طرف مقابلو ،بزار بره تنهایی بمیره،شوهر لاشی من خرش از پل گذشت ،همون شب عروسی کثافط کاریاشو شروع کرد رفیق بازیاشو شروع کرد،انگار من ی دوئل بودم براش بایدددد منو میبرد،منو برنده شد رفت ب کارای دیگش رسید

INTP(منطق دان)

خیلی حس بدیه،لعنت ب خائن ،خوب خبر مرگت بگو دوس نداری طرف مقابلو ،بزار بره تنهایی بمیره،شوهر لاشی من ...

دختر لاشی و پسر لاشی باید بمیرن من هر چی تو ذهنم حلاجی میکنم میگم اخه چرا چی شده برا چی نکنه میخواسته انتقام بگیره ضربه بزنه کسی هس این وسط نیست یعنی این مغزم داره نابود میشه قلبم و قفسه سینم داره میاد تو دهنم