2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست
حتی خودمو جلو خوانوادش به بدترین شکل کوچیک کردم رفتم در خونشون انداختنم بیرون اگر من چهار بار اشتباه ...

وقتی با هم کفو هم ازدواج نمیکنین همینه.

اون اونقدری ک شما دوستش داشتی نداشته.

و عاقلانه تر تصمیم می‌گرفته.

اول احتمالا پول و ....رو الویت قرار داده بعد دیده نه.  ارزشش رو نداره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وقتی با هم کفو هم ازدواج نمیکنین همینه. اون اونقدری ک شما دوستش داشتی نداشته. و عاقلانه تر تصمیم م ...

نمیدونم چی بگم فکر نکنم پول اما من فقط از دوست داشتن و عشق زیادی بوده که هر کاری هم که میکردم چون واقعا عاشقانه شدید میخواستمش من خوانوادم همشون ازدواج های فامیلی میکنن من جلو همه بخاطرش وایسادم رفتم خاستگاری و نامزدیش بعدش هم الان ابروم کف شهر همه جا رفته 

ببخشیدیه سوال  قبلن شده دلی دختری اینجوری بشکنی؟ مثلن اون دوست داشته شما دوسش نداشته باشی

زیاد تو زندگیم خیلی دختر بوده که همه جوره کنارم بودن همشون بخاطر این خانم گذاشتم کنار 

ببینید آقا اول از همه خودتون سعی کنین آروم باشین 

بخدا ارزش نداره خودتونوبابت کسی خصوصا عشق عذاب بدین 

یه مدت رو آرامش خودتون کار کنین استراحت کنین برین گردش غذا بخورین و....تو این مدت اصلا بهش زنگ نزنین اس ندین

بعد اینکه ریلکس شدین بشینین فکر کنین ببینین کجا اشتباه کردین 

حرفش چیه 

چی میخاد 

بعدش بهش بگین من فکرامو کردم برا آخرین بار بیا عین دوتا آدم عاقل بدون دخالت خونواده ها حرف بزنیم ضمنا میتونین برا جلسه دوم قرار برین پیش مشاور خونواده 

حالا اگه به هر دلیلی راضی به زندگی نشد بدون که لیاقت عشق تورو نداره و دنیا انقدر بزرگ هست که بتونی آدم مناسب خودتو پیدا کنی 

خواهشا منطقی فکر کن و از فاز هندی بازی دربیا 

من خودم پرستارم و با همه جور آدمی سروکار داشتم 

ضمنا من خودمم تو نامزدی دارم جدا میشم

فعلا کاری باهاش نداشته باش تا دو هفته یه کم آروم میشه بعد باهاش حرف بزن بگو پیش مشاور میری .یه کم ری ...

بهش گفتم بریم دوتایی مشاور انشالله قبول کنه جفتمون بریم زیر نظر به مشاور 

ببینید آقا اول از همه خودتون سعی کنین آروم باشین  بخدا ارزش نداره خودتونوبابت کسی خصوصا عشق عذ ...

بقران من آدم منطقی یودم اصلا دنیال هندی بازی و این جیزا نبودم من برا ازدواج با این خانم جلو کل طایفم وایسادم چون خوانواده نا همه ازدواج فامیلی هس گفتم یا این یا هیچ احدی آخرم ابروم کف شهر تو روستامون تو خوانواده طایفه همه جا رفته همه دارن میگن حمید بیخود کرد غلط کرد فلان کرد این حرفا ولی من بازم عاشقانه میخوامش شما شاید باور نکنی من هر چی مشاور میرم دارو میخورم هر کار میکنم تا چشاش میاد تو ذهنم حالت جنون میگیرم

انقدر پیگیرش باش تا برگرده 

حتی تو این مدت دادم به اسمش براش آهنگ ساختن گفتم بزارم عید براش بفرستم آهنگ ساختن دادم یه خواننده معروف هم خوندتش داره روش کار میکنه البته به زبان لری

بقران من آدم منطقی یودم اصلا دنیال هندی بازی و این جیزا نبودم من برا ازدواج با این خانم جلو کل طایفم ...

میدونم چی میگی فقط فقط با دارو خوب میشه 

عشق شما به جنون کشیده شما رو 

و اصلا منطقی فکر نمیکنین اصلا 

شما اول باید رو سلامت روح و روان خودتون کار کنین و در کنارش کارایی که گفتم رو بکن 

ضمنا فکر نکن که ابروت رفته 

خب قتل که نکردی 

فقط یه انتخاب اشتباه بوده همین 

این فکرا رو از سرت بریز دور