2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست
عکس پروفایلش موهاش معلوم بود که گذاشته بود من از عکس پروفایل که مو توش پیدا باشه و اینا بدم میومد ال ...

چ خوب😍😍😍ببین ب مامانش احترام بزار ،بقیه رو ولش،بگو بعد ازدواج با ما زندگی کنین،بگو جاتون بالای سرمونه،سیاست داشته باش

INTP(منطق دان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم حالا برگرده اگر برگشت همشو درست میکنم 

انشالله ،امیدوارم برگرده ،خدا بزرگه ب خدا توکل کن،درکنارش ی سفر برو چندتا عکسم بگیر😅اطرافت زن نباشه ها۰🤦‍♀️

INTP(منطق دان)

انشالله ،امیدوارم برگرده ،خدا بزرگه ب خدا توکل کن،درکنارش ی سفر برو چندتا عکسم بگیر😅اطرافت زن نباشه ...

نه حواسم هس امیدوارم واقعا برگرده انشالله از این طور استوری ها زیاد میزاره میدونم تا دعوامون میشد منو میبست به استوری الان هم میزاره من ببینم 

نه حواسم هس امیدوارم واقعا برگرده انشالله از این طور استوری ها زیاد میزاره میدونم تا دعوامون میشد من ...

پس براش مهمی ،این خوبه ،زیاد پیام نده بهش بزار تمرکز کنه جوابتو بده 

INTP(منطق دان)

پس براش مهمی ،این خوبه ،زیاد پیام نده بهش بزار تمرکز کنه جوابتو بده 

نه پیام ندادم اصلا فقط منم در جوابش استوری گذاشتم عین قبل که همو استوری بارون میکردیم 

همه اینا به کنار خوانوادم مشاوره همش به کنار ولی دلم پر میکشهههه فقط یه بار دیگه ببینمش 

خدا کنه همه عاشقا بهم برسن،حس خوبیه😍

من هیچکدوم اینا رو نمیخوام فقط بهم پیام بده بگه بیا دنبالم همین من خودم دست گل و طلا و همه چیزو گرفتم رفتم 😍😍😍اینطور میشم انشالله برگرده امام رضا کردم واسطه انشالله برگرده فقط 

من هیچکدوم اینا رو نمیخوام فقط بهم پیام بده بگه بیا دنبالم همین من خودم دست گل و طلا و همه چیزو گرفت ...

چقد خوبه ب اماما اعتقاد داری هنوز من اعتقادم ضعیف شده😟😭خداکنه برگرده ب حرف مشاورت خیلی گوش بده

INTP(منطق دان)

چقد خوبه ب اماما اعتقاد داری هنوز من اعتقادم ضعیف شده😟😭خداکنه برگرده ب حرف مشاورت خیلی گوش بده

خداکنک برگرده همینو فقط میخوام صبح که میشه با هزار تا استرس و لرزش از خواب بیدار میشم خدا کنم هیچ عاشقی شکست نخوره خدا کنم هیچ عشقی نافرجام نمونه خدا کنه هر کس میخواد دوتا عاشق رو از هم جدا کنه از ریشه ریشش گم بشه

خداکنک برگرده همینو فقط میخوام صبح که میشه با هزار تا استرس و لرزش از خواب بیدار میشم خدا کنم هیچ عا ...

آره دقیقا،یه شعر هست واسه طرفای شما که یه چوپان ب خدا گفته از خدا میخام میشوم بزایه ،بره اش نذری کنم یارو بیایه،خیلی قشنگه ی چوپان ک هم ب خدا اعتقاد داره و فقط ی گوسفندداره میگ اگ زایمان کنه برهدشو بخاطر اومدن یارم قربانی میکنم🥲چقد قشنگه اینجور عشقا،از ته دل میخام ب عشقت برسی ،ولی همینکه گفتی بخاطر تو حجاب داره ی نشونه خوبیه،😍 لطفا بهش پیام نده زمان بده فکر کنه خودش بیاد سمتت ،پیام ندی اعصابم خورد میشه ها🙃

INTP(منطق دان)

آره دقیقا،یه شعر هست واسه طرفای شما که یه چوپان ب خدا گفته از خدا میخام میشوم بزایه ،بره اش نذری کنم ...

وای دیدی دیشب میگفتم میشه و اینا صبح مثل مجنون ها از خواب بیدار شدم دارم میمیرم هر کار کردم نتونستم براش سرور  فرستادم گفتم خواسم سرور بفرستم نوشتم میشه یچیز بهت بگم ببخشید گفت بفرمایید نوشتم دلم برات پر کشیده نخوندی پاکش کردم سریع