2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست
😂😂😂😂چه آدمی خیانت میکنه شکاک هم هس یکی مثل شما اینطور یکی مثل من بدبخت  من الناز رو نزاشتم ...

منم اونجور کار نه،مدرک آرایشگری دارم میخام برم یه دوره تا بتونم مغازه باز کنم ولی شکاکه میگ اصلا کار بیرون خونه نه،واقعا استعدادم علاقم داره هدر میره،خونوادم میگن اشکال نداره شوهرت راضی نیست نرو سرکار😑😑

INTP(منطق دان)

آره ،ولی من فکرکنم دوستت داره اما انقد تو اصرار میکنی خودشو گرفته فکر میکنه خبریه

خودمم احساس میکنم دوستم داره اگر خودش باشه اره اما خالش و اینا نه اونا خیلی پرش میکنن خالش و مادربزرگش و مادرش و اینا 

من حتی بابام با این همه بقولا اسم و رسم خودشو خیلی کوچیک کرد مامانم هم همینطور باباش به بابام میگفت اصلااااااا به هیچ وجه خدا بیاد پایین اصلا بعد برا چهارتا ۳۰۰ ۴۰۰ م وسیله برا من وکیل گذفته بودن وکیله که زنگ زد من بهش گفتم اول من عقد نکردم تو وکیل به من زنگ زدی بعدم منو از این قانون مانون نترسون در ضمن خودمم بار دیگم شمارتو ببینم رو گوشیم میدم خودتو و دفترتو با هم آتیش بزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اونجور کار نه،مدرک آرایشگری دارم میخام برم یه دوره تا بتونم مغازه باز کنم ولی شکاکه میگ اصلا کار ...

کاش خوانواده الناز هم مثل خوانواده شما بود کاش اونم میفهمید شما داری همه جی میبینی و همه جوره داری میسوزی و میسازی واقعا موندم چرا همچین کاری کرد داغونم کرد من واقعا عاشقش بودم و میخواستمش و میخوامش و عاشقش هسم حتی من رفتم دم درشون حرف بزنم خودش اومد با کاکای عنترش کاکای عنترش منو بیرون کرد و خودشم گفت برو برو ما بدرد هم نمیخوریم وای چقدر من خودمو خفت و خاری دادم میگمت عشق ایناش بده برا همینه 

خودمم احساس میکنم دوستم داره اگر خودش باشه اره اما خالش و اینا نه اونا خیلی پرش میکنن خالش و مادربزر ...

خب چرا خالش و مامانبزرگشدن نمیزارن؟؟چرا نمیخان دخترشون خوشبخت بشه ن به اونا ن ب مامان بابای من که ب شوهرم و من پول میدن تا سر خونه زندگیم بمونم😅😅بابام میدونه من کم تحمل همیشه میترسه طلاق بگیرم،از سر سفره عقد تا الان😂سر عقد گفتم مهریه م ۱۳۷۷باشه عاقدو بابام میگفتن نه ۵۰۰،بابام میگفت من میترسیدم تو بگی نه😅ولی شوهرم گفت اشکال نداره هرچی دلش میخاد بنویسین،قبلنا خیلی دوسم داشت🥲رفیقاش خرابش کردن

INTP(منطق دان)

کاش خوانواده الناز هم مثل خوانواده شما بود کاش اونم میفهمید شما داری همه جی میبینی و همه جوره داری م ...

خوش بحال الناز🥲کاش منم ی داداش داشتم پشتم بود،همیشه میگم بابام آبروداره ولی ی داداش لات داشته باشی بره فک شوهر عوضی رو بیاره پایین،دوستم شوهرش خیانتکار بود داداش هاش رفتن تو خونه پسره آش و لاشش کردن اومدن

INTP(منطق دان)

خب چرا خالش و مامانبزرگشدن نمیزارن؟؟چرا نمیخان دخترشون خوشبخت بشه ن به اونا ن ب مامان بابای من که ب ...

شما بگو ۱ ملیون مهریه وقتی کسب نداره چه ۱۰ تا چه ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ هزار تا سکه چون خالش و مادربزرگش خیلی خیلی پرش میکنن و مامانش هم چون رو ویلچره همیشه دلش میخواد این باشه ازش مراقبت کنه 

شما بگو ۱ ملیون مهریه وقتی کسب نداره چه ۱۰ تا چه ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ هزار تا سکه چون خالش و مادربزرگش خیلی خ ...

آهان خب ب مامانش بگو بیا با ما زندگی کن،واسه خاله و مامان بزرگش کادو گرون بخر چشمشونو بگیره

INTP(منطق دان)

خوش بحال الناز🥲کاش منم ی داداش داشتم پشتم بود،همیشه میگم بابام آبروداره ولی ی داداش لات داشته باشی ...

من اصلا آدم بی عرضه ای نیستما نگاه اینطوریم نکن 😂😂😂😂من تو شیراز و شهرمون کسی حتی جیگر نمیکنه تو چشام نگاه کنه ولی واقعا احساسی و عاشق هسم نسبت به الناز و اینکه داداشش اگر داداش الناز نبود الان جنازش در غسال خونه بود 

آهان خب ب مامانش بگو بیا با ما زندگی کن،واسه خاله و مامان بزرگش کادو گرون بخر چشمشونو بگیره

دیگه خیلی هم خودمو کوچیک کنم درست نیست با کادو و این چیزا خالش هم طلاق گرفته کلا زن طلاقی هس و همش دلشون میخواد زندگی اینو خراب کنن 

والا من حتی تخت هم براش خریده بودم ولی نفهم بود از وقتی میومد پیش من شروع میکرد زنک زدن تا خود شب که میخواست بذه منم حساس شده بودم و کل دعوا ها بر سر مامانش و زنگ زدن مامانش شد 

نمیدونم امیدوارم موفق باشی ،بازم چیزی گفت پیامی داد بگو،کنجکاوم۰🙃

چشم حتمن فعلا داره عمی پروفایل عوض میکنه حرص منو در بیاره منم میخوام بلیط بگیرم یه سفر برم دبی یا ترکیه یه چند تا عکس بزارم 

چشم حتمن فعلا داره عمی پروفایل عوض میکنه حرص منو در بیاره منم میخوام بلیط بگیرم یه سفر برم دبی یا تر ...

اره برو حرصش درباید،تحریکش کن حسادتشو،اونم همین کارو میکنه پس براش مهمی

INTP(منطق دان)

اره برو حرصش درباید،تحریکش کن حسادتشو،اونم همین کارو میکنه پس براش مهمی

عکس پروفایلش موهاش معلوم بود که گذاشته بود من از عکس پروفایل که مو توش پیدا باشه و اینا بدم میومد الان عکسی رو گذاشته که موهاش پیدا نیست