2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست
تو به روز نبست چند روزه زیر نظر یه مشاور هسم استاد دانشگاه هسم هنوزم دلتنگش میشم عاشقشم دوستش دارم م ...

آره درسته،مندچرا اولش فکر میکردم از من کوچیکترین🙄

ولی واقعا الان خوب تصمیم گرفتین منم یک ساله عاقلانه تصمیم میگیرم،قبلا خیلی احساساتی بودم انقدر پیام میدادم میومد خونه بهش میچسبیدم جلوی همه یکم بیرون میرفت دلم تنگ میشد،اما دیدم چقد دارم اذیتش میکنم،هرچند الان خیلی عوض شده خائن شده من خیلی خودخواه و غیرتی ام دوس دارم طرفم شوهرم فقط مال من باشه نه اینکه چن نفر دیگ هم باهاش سهیم باشن،قلبم داره تیکه تیکه میشه،بعضی وقتا میگم خونه ام زندگیم بچم آبروی خونوادم همه رو بزارم برم ،ولی بازم دلم نمیاد،من خونوادم بزرگ و آبرومندن اگ طلاق بگیرم خیلی خرد میشن،باورت میشه بعضی وقتا میگم کاش پدر مادرم بمیرن تا من بتونم طلاق بگیرم😔😭😭بخاطر این افکار حالم از خودم بهم میخوره

INTP(منطق دان)

فکر نکنم تا فردا پیام بده دختر خیلی لجبازی هس من فکر کنم بایذ چند روز بگذره بعد خودم یه پیامش بدم چو ...

ن تو بهش پیام نده ،بزار خودش پیام بده، فقط بهش بگو منتظر جوابتم همین،یک هفته خبری ازش نشد فقط بگو منتظر جوابتم

INTP(منطق دان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره درسته،مندچرا اولش فکر میکردم از من کوچیکترین🙄 ولی واقعا الان خوب تصمیم گرفتین منم یک ساله عاقل ...

من ۲۹ سالم هست و الناز ۲۷ سال 

من هیچوقت تو این مدت ۶ سال بهش خیانت نکردم و اینکه واقعا از هیچ لحاظ کم نمیزاشتم حتی از لحاظ ماشین 

ولی قبل از رابطمون دوست دختر خیلی زیاد داشتم خیلی چند سال هم خارج ایران زندگی میکردم و اینم بگم من هیچوقت قدیم نه عاشق میشدم نه هیچی هر کی خوشم میومد نگه میداشتم برا چند ماه نه رد میکردم ولی من از وقتی با الناز جور شدم اونم اولش ۶ ماه ولش کردم رفتم حتی خیلی هم اذیت شد اما بعدش که اومدم واقعا عاشقانه میخواستمش و میخواستم مطلق مطلق مال من باشه فقط مال من هیچکس از من نگیرتش کاملا غیرتی و هیجانی دیرم همش اشتباه و مسیرم برعکس بوده اما خیانت اصلا هیجوقت بهش نکردم 

ن تو بهش پیام نده ،بزار خودش پیام بده، فقط بهش بگو منتظر جوابتم همین،یک هفته خبری ازش نشد فقط بگو من ...

دقیقا از ابرو که میگی من چون نامزد که کردم ما اصالتمون برمیگرده به اطراف شیراز مرودشت ولی شیراز زندگی میکنیم و برا همین نامزدی من تو روستا شهر تو همه خوانواده زود پیچید خوانواده الناز اینا خیلی کوچیکه سر جمع ۱۰۰ نفرن مال ۱۰ هزار نفر برا همین من خیلی خورد شدم واقعا الان نمیتونم تو رو هیچکس نگاه کنم بخاطر این کار واقعا 

من ۲۹ سالم هست و الناز ۲۷ سال  من هیچوقت تو این مدت ۶ سال بهش خیانت نکردم و اینکه واقعا از هیچ ...

شاید میخاد انتقام بگیره،چون ولش کردی ب غرورش لطمه خورده،شاید دوست داره داره خودشو میگیره،ولی دیگ پیام نده بخوادت خودش بهت زنگ میزنه،ولی واقعا چقد خوبه عاشق شدن😍من تاحالا عاشق نشدم عاشق شوهرمم نشدم وابسته اش بودم دوسش داشتم زیاد ولی عشق نبود ،ولی دوست داشتم مال خودم باشه ن با بقیه هم جور باشه،مثلا وقتایی ک ادای دوست داشتن منو در میاورد میفهمیدم با کس دیگه ای هم هست،طوری که الان بهم میگه تو پیجت عکس تکی بزار عکس دوتاییمونو نزار ،چون دوست دختراش ناراحت میشن🙄

INTP(منطق دان)

دقیقا از ابرو که میگی من چون نامزد که کردم ما اصالتمون برمیگرده به اطراف شیراز مرودشت ولی شیراز زندگ ...

وای آره درک میکنم،الان من طلاق بگیرم باید کلا از شهرمون برم ،قید خونوادمم بزنم ،کل شهرمون بابامو میشناسن ،وای طوری که همه بهم میگن آفرین زندگیتون خوبه خوشبختی ،منم ادای خوشبختارو در میارم،بابام عمرا بخاطر آبروش نمیزاره طلاق بگیرم،خودش خونمونو کامل ساخت ،بعضی وقتا بهم پول میده واسه خرجی ولی نمیزاره آبروش بره

INTP(منطق دان)

شاید میخاد انتقام بگیره،چون ولش کردی ب غرورش لطمه خورده،شاید دوست داره داره خودشو میگیره،ولی دیگ پیا ...

😂😂😂😂واقعا که چه آدمی ولی من نه اصلا هیچوقت بهش خیانت نکردم نه اون ۶ ۷ سال پیش بود میگم ۶ ماه ولش کردم بعد از اون اون قهر میکرد اما من طاقت درویش رو حتی برا نیم ساعت هم نداشتم همین الان هم ندارم طاقت دوریشو 

اتفاقا عشق اصلا خوب نیست چون آدم عاشق کر کور لال خر نفهم بیشعور همه چی میشه و باید عین یه شمع بسوزی و بسازی 

😂😂😂😂واقعا که چه آدمی ولی من نه اصلا هیچوقت بهش خیانت نکردم نه اون ۶ ۷ سال پیش بود میگم ۶ ماه ولش ...

پس خوبه عاشق نشدم،راحت ترم اینجوری ،منکه عاشق شوهرم بودم با این رفتاراش حتما یا اونو میکشتم یادخودمو،چن روز پیش خوابیده بود ،ی چاقو نزدیکش بود،نور آباژور یکم خونه رو روشن کرده بود،گردنشم معلوم بود،بخدا ی لحظه میخاستم چاقورو بزنم رو شاهرگش،دلم واسه بچم سوخت

INTP(منطق دان)

پس خوبه عاشق نشدم،راحت ترم اینجوری ،منکه عاشق شوهرم بودم با این رفتاراش حتما یا اونو میکشتم یادخودمو ...

نه میخوای یه عمر خودتو بدبخت کنی بعد اعدامت کنن اصلا همچین کاری نکن اونوقت بیشتر خودت ضربه میبینی و ضرر میکنی واقعا فکرش هم نکن حتی 

من چند بار فکر کردم هیجانی با خودم برم بکشم رو خونشون بازم گفتم خفت و خاریش میشه تو چشم خودم 

نه من هیچوقت دستم جلو هیچکس بلند نبوده حتی تو نامزدی هنوز عقد نکرده بودیم بهش حق دادم گفتم هر جا ها ...

آره ،ولی خداکنه برگرده،من حس میکنم انقدر بهش محبت کردی زده شده،حالا ببینیم زنگ میزنه یا نه،تو فعلا یک هفته دست نگه دار

INTP(منطق دان)

وای آره درک میکنم،الان من طلاق بگیرم باید کلا از شهرمون برم ،قید خونوادمم بزنم ،کل شهرمون بابامو میش ...

نه من هیچوقت دستم جلو هیچکس بلند نبوده حتی تو نامزدی هنوز عقد نکردیم بهش حق دادم گفتم هر جا ها خونه ای خواستی بگیری برات میگیرم که انتخاب کرد براش گرفتم حتی نزدیک خوانواده خودمون هم نموندم من شاید باور نکنی از نظر مالی خوانواده من و طایفه من ۱۰۰ باشن اونا ۱۰ هسن اما من اینا برام مهم نیست اصلا چون من خود الناز و عشقی که بهش داشتم برام مهمه امیدی که داشتم با امید وسیله خریدن با امید خونه گرفتن من هزار و یکی امید و آرزو داشتم کنارش واقعا 

ولی ابروم هم رفته هر کی بهم زنگ میزنه دست میکنه تو چشم و منو مقصر میکنه و میگه ال بل آدم ناراحت میشه کم میاره دیگه 

نه میخوای یه عمر خودتو بدبخت کنی بعد اعدامت کنن اصلا همچین کاری نکن اونوقت بیشتر خودت ضربه میبینی و ...

ن میگم ی لحظه ب فکرم اومد ،بخدا دلم نمیاد ی مورچه بکشم ،ولی خب اتفاقم یه لحظه اس،من بخشیدمش شاید باورت نشه ،دیگ الان برام کاراش مهم نیست الان آرزوم اینه اجازه بده برم سرکار یکم روحیه ام عوض بشه ،اجازه کارکردن نمیده شکاکه

INTP(منطق دان)

آره ،ولی خداکنه برگرده،من حس میکنم انقدر بهش محبت کردی زده شده،حالا ببینیم زنگ میزنه یا نه،تو فعلا ی ...

اره منم فعلا کوتاه میام ببینم خدا چی میخواد بقول روانشناسم موندنی اگر عاشق باشه راه موندن رو بلد رفتنی که عاشق نباشه و همش از رو جوونی و هیجان باشه راه رفتنم بلده

ن میگم ی لحظه ب فکرم اومد ،بخدا دلم نمیاد ی مورچه بکشم ،ولی خب اتفاقم یه لحظه اس،من بخشیدمش شاید باو ...

😂😂😂😂چه آدمی خیانت میکنه شکاک هم هس یکی مثل شما اینطور یکی مثل من بدبخت 

من الناز رو نزاشتم درسته گفتم کار نکن برا بقیه ولی بهش گفتم مزون هر کاری که بخوای هر کاری که بگی برات راه میندازم 

اره منم فعلا کوتاه میام ببینم خدا چی میخواد بقول روانشناسم موندنی اگر عاشق باشه راه موندن رو بلد رفت ...

آره ،ولی من فکرکنم دوستت داره اما انقد تو اصرار میکنی خودشو گرفته فکر میکنه خبریه

INTP(منطق دان)