2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3669 بازدید | 472 پست
من واقعیت به تمام دختر و زن ها قبلا بی تفاوت بودم اگر دختر جلوم میمرد هم برام منم نبود الان اینطور ش ...

میخای خوب بشی،میخای برگرده،خب برو روانشناس ،بخدا راه درستو بهت میگ

INTP(منطق دان)

میخای خوب بشی،میخای برگرده،خب برو روانشناس ،بخدا راه درستو بهت میگ

مشاور شخصی دارم مشاور من مرده میگه کلا به زن و دخترا بی تفاوت باش یه زنی فرستادم که بشه واسطه ما صلح بده بدتر رفت همه چیز رو خراب کرد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشاور شخصی دارم مشاور من مرده میگه کلا به زن و دخترا بی تفاوت باش یه زنی فرستادم که بشه واسطه ما صلح ...

خب چرا حرف مشاورتو گوش نمیدی،بی تفاوت باش،من میگم بی توافت باشی جذبت میشه

INTP(منطق دان)

فکرشو بکن بهش پیام ندی،کلی تعجب میکنه،براش سوال میشه،بعد میفهمه چقد با ابهتی ک دیگ بهش پیام نمیدی

دقیقا بس امروز زنگ زدم پیام دادم گوشیش خاموش کرد منم تو وات یه پیام دادم که دیگه نه بهت زنگ میزنم نه پیام میدم تا آروم بشی نوشت ممنون 

دقیقا بس امروز زنگ زدم پیام دادم گوشیش خاموش کرد منم تو وات یه پیام دادم که دیگه نه بهت زنگ میزنم نه ...

چقد خوب 👏👏،بهش اس بده فقط منتظر میمونم بهم جواب بدی،همینو بنویس چیز دیگه ای نگو

INTP(منطق دان)

چقد خوب 👏👏،بهش اس بده فقط منتظر میمونم بهم جواب بدی،همینو بنویس چیز دیگه ای نگو

حالا که دارم میخونم پیام های بقیه رو چقدر زنا و دخترا پیگیر مرداشون بودن برشون گردونن من بدبخت چی 😂😂😂 من نه اهل دود نه مشروب همه چی هم محیا کردم براش از بهترین خونه تا هر چیز دیگه حق طلاق و زمین و ملک هم گفتم میدمش خوانوادم هم سرشناسن تو منطقه بعد نامزد من چطور منو کوبوند تو دیوار بعد برا چند تا جهیزیه وکیل گرفتن که اصلا برا مهم نبود حتی ذره‌ ای و پولشو حتی گفتم میدمتون نمیدونم واقعا بعد هر چی دارم میخونم زنا هسن که دلشون میخواد برگردن زنا هسن که دارن هر کاری میکنن اون دخترا هسن که حتی خیانت میبینن باز هم میبخشم من حتی خیانت هم نکردم 

حالا که دارم میخونم پیام های بقیه رو چقدر زنا و دخترا پیگیر مرداشون بودن برشون گردونن من بدبخت چی 😂 ...

آره ،منم همینو میگم دیگه اصرار نکن ،شاید انقد اصرار کردی زده شده،ببین راستش منم ینفر انقد پشت هم پیام بده پیگیر باشه بدم میاد،بهش اس دادی که منتظر جوابت میمونم؟

INTP(منطق دان)

آره ،منم همینو میگم دیگه اصرار نکن ،شاید انقد اصرار کردی زده شده،ببین راستش منم ینفر انقد پشت هم پیا ...

نه اصلا فقط گفتم دیگه نه پیام میدم نه زنگ هر وقت دوست داشتی پیام بده همین 

آهان خوب کردی،الان چیکار میکنی؟دلت تنگ میشه چیکار میکنی؟مثلا میخای اس بدی زنگ بزنی ولی نمیتونی،عصبی میشی؟

INTP(منطق دان)

ایشون اگر واقعا منو دوست داشت تو بحثامون شروع نمیکرد صدای منو پر کردن و فیلم گرفتن بلاخره خوانواده خودش هم مقصرم همیشه دخالت میگردم و خودش هم مقصر بود همه چیز رو تا میگفتی هی دل من میزاشت تو دست همه مثل نقل و نبات منم از عشق و دوست داشتن زیادی همش دلم میخواست مطلق مال من باشه یا یه شب پیش من بمونه عقده شده بود برام ۷ سالم بود با هم بودیم از خرج و هیچی هم کم نمیزاشتم برا آخرین تولدش امسال ۳۰ گرم سرویس کامل طلا گرفتم و یه گوشی نوت 

آهان خوب کردی،الان چیکار میکنی؟دلت تنگ میشه چیکار میکنی؟مثلا میخای اس بدی زنگ بزنی ولی نمیتونی،عصبی ...

نه با خودم تمرین میکنم که دنبال زمان حال باشم نه آینده نه گذشته و به خودم بقبولونم کسی اگر واقعا عاشق کسی باشه دوست داشته باشه تو این مدت ۶ سال دوستی باید اخلاقش دستش میومده نه که تو نامزدی پا پس بکشه و ببخشید برینه به همه چیز بره اخلاق من که دیگه دستش بوده من مردم غیرت دارم غرور دارم غرورم هم خورد کردم که براشون غیرتی هسم آسمون جل و بی غیرت نبستم خیلی چیزا رو نمیپسندم 

نه با خودم تمرین میکنم که دنبال زمان حال باشم نه آینده نه گذشته و به خودم بقبولونم کسی اگر واقعا عاش ...

چجوری انقد تونستی توی ی روز عوض بشی؟مثلا دیگ بهش پیام ندی ،ولی خیلی خوبه آفرین،من الان میتونم تصور کنم چقد تعجب کرده بهش پیام نمیدی،شایدم دلتنگت بشه،امیدوارم تا فردا بهت پیام بده،پیام داد بگو

INTP(منطق دان)

چجوری انقد تونستی توی ی روز عوض بشی؟مثلا دیگ بهش پیام ندی ،ولی خیلی خوبه آفرین،من الان میتونم تصور ک ...

تو به روز نبست چند روزه زیر نظر یه مشاور هسم استاد دانشگاه هسم هنوزم دلتنگش میشم عاشقشم دوستش دارم مگه میشه اما نمیخوام دیگه اینقدر هم به خودم و زندگیم ضربه بزنم چون من التماسام رو کردم کوچیک شدم غرورم له شد چرا همیشه خودمو مقصر بدونم اونم مقصر بوده چرا اون نگه ببخشید چرا این همه من التماس کنم و خواهش والا من خوبی داشتم بدی هم داشتم منکرش نمیشم بلاخره چند بازی بحثمون شده یا من حتی فحش دادم اما کسی بخواد زندگی کنه زندگیشو میکنه اینو فقط فهمیدم کسی که بخواد زندگی کنه میکنه نهایتن اینقدر قشنگ رفتار میکنه یا طرفشو وادار به رفتن پیش مشاور میکنه نه هیجانی تصمیم بگیره برینه تو همه چیز یا اینکه هر دعوایی هر چی که بین ما بود قبل از من هم تو خونه ما بود هم تو خونه خودشون اینا تو نامزدی سه بار انگشتر و وسایل منو پس دادن الان که روانشناسم وادارم کرد به فکر کردن منم کم خودمو خار و ذلیل نکردم اگر عاشق باشه عاشق مثل شمع میسوزه پیشرفت عشقش رو ببینه 

چجوری انقد تونستی توی ی روز عوض بشی؟مثلا دیگ بهش پیام ندی ،ولی خیلی خوبه آفرین،من الان میتونم تصور ک ...

فکر نکنم تا فردا پیام بده دختر خیلی لجبازی هس من فکر کنم بایذ چند روز بگذره بعد خودم یه پیامش بدم چون دیگه بایذ اجارش بدم تو خلوت خودش باشه دوست داشتن خیلی زیادی و عشق بیش از حد هم خوب نیست باعث میشه آسیب بزنی هم به خودت هم طرفت