2777
2789
عنوان

دلم شکست ازش

391 بازدید | 11 پست

بچه ها من چند ماهه پا درد دارم اما دکتر نرفتم چون هزینه اش سخت بود پول خودم جور کردم برای دندونم شوهرم نفهمید چون چند ماه پیش پول عمل پلیپ بینی داده بود دیگه جرات پول گرفتن ازش نداشتم امروز نوبت دکتر برای زانوم گرفتم پولشم از مامانم گرفتم فقط شوهرم منو رسوند بعدم قهر بود که چرا دکتر میرم خودش برای یه گلو درد رفت صبح دکتر بعدم دم اخر که داشتم پیاده میشدم بهم گفت من پول هیچی رو تمیدم الان مطب دکترم بغضم گرفته ازش😭😔 چی بش بگم؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بگو اوکی میرم ب یکی دیگه.. ک اونم خرجمو بده

اینجوری بگه واقعا؟حرمت شکسته بشه چی؟اگه بگه برو با هرکی دلت خواست؟اونوقت حرمتی نمیمونه 

هربار احساس میکنم در زندگی از دیگران عقب افتاده ام،به خودم یادآوری میکنم :وقتیکه دیگران مشغول ساختن زندگیشان بودند من مشغول جان بدر بردن بودم

یارو خرج زنشو با حرمت نمیده خوبه؟

اون خرج داده حالا شاید الان نداره اگه یه زندگی میخواد بایه بار پول ندادن شوهر بهم بریزه فایده ای نداره 

هربار احساس میکنم در زندگی از دیگران عقب افتاده ام،به خودم یادآوری میکنم :وقتیکه دیگران مشغول ساختن زندگیشان بودند من مشغول جان بدر بردن بودم

اون خرج داده حالا شاید الان نداره اگه یه زندگی میخواد بایه بار پول ندادن شوهر بهم بریزه فایده ای ندا ...

فقط پول عملمو داد بقیه هزینه های خودمو خودم دادم الان نمیخوام زندگی به هم بریزه فقط دلم برای خودم سوخت

پول داره ونمیده؟

حق میدم گرونیه ولی منم پول ازش نخواستم که اصلا نمیخواستم بش بگم از حرفش دلم سوخت نمیدونم داره یا نه اما حرفش اینه که من زجر بکشم نرم دکتر انگار منم دلم میخواد برم دکتر خب مجبورم دوتا زانوهام درد میکنه کارم شده گریه 

فقط پول عملمو داد بقیه هزینه های خودمو خودم دادم الان نمیخوام زندگی به هم بریزه فقط دلم برای خودم سو ...

اگر شوهرتو زندگیتو دوست داری باید گذشت کنی من خودم واسم پیش اومده اوایل زندگی بچم شیرخشک نداشت شوهرمم ماموریت بود روغن نباتی رو فروختم واسش شیر خشک خریدم یا گوشواره مو فروختم دندونمو درست کردم