miniyarrahmkon مدیر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1181 عنوان عکسم. | مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 155 پست هستین؟با یکی اشنا شدم هی عکس میخواد منم حال ندارم پاشم ارایش کنم همینجوری داغون عکس میدم.ببینین ضایس؟وحشت نکنه چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞 1401/12/21 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miniyarrahmkon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1181 لب بالا و پایین هر کدوم چند سی سی زدی؟🙂 عکس قبل و بعد ژل لب داری؟ من بعد عید میخوام ژل ... قبلمو ندارم.من ۴بار نیم زدم هربار چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
لبخندمادری عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 11443 قبلمو ندارم.من ۴بار نیم زدم هربار نیم ک زدی برای هر لب نیم زدی ؟ک لب بالا و پایین رو هم میشه یک سی سییا لب بالا ۲۵۰پایینم ۲۵۰اینو روشن کن برام😂😂چون من نمیخوام بعد ژل زدن غیر طبیعی در بیاد😑 چون لبا خودمم یکم گوشتیه از
miniyarrahmkon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1181 دقیقا چیکار کردی؟😂😂 هیچی خب خودشم خوشش اومد به بهانه عکس مدارک گوشیمو گرفت به خودش زنگ زد منم پیام تشکر و... چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
miniyarrahmkon مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1181 نیم ک زدی برای هر لب نیم زدی ؟ ک لب بالا و پایین رو هم میشه یک سی سی یا لب بالا ۲۵۰ ... نه بالا و پایین باهم نیم چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞