2777
2789
عنوان

خستم و داغون

134 بازدید | 8 پست

فشار زیادی روم هست ... 

وقت کم ، منابع زیاد در کنارش اداره ی خونه و بچه 

گاهی کم میارم اونقدر که به گریه میفتم 

نمیدونم ته این تلاشا فایده ای داره یا نه 

نمیدونم رویاهام به واقعیت تبدیل میشن یا نه 

دیگه خستم از فکر کردن به اینا خیلی خستم 

رويات چيه؟

چه تلاشي ميكني؟

شاغلي ؟

ميخوام راه حل بدم بهت

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خودتم وقت بزار 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

وقتي عجله داريم و استرس وار و با ذهني پراز برنامه ، كار ميكنيم هم وقت كم مياريم هم استفاده ي كيفي نداريم ..

پس چه ميشود كرد ، كارهايي كه ميتوني انجام بدي رو دسته بندي كن  و روي كاغذ بنويس ... هر چقدر تونستي انجام بدي همونه ، بيشتر از اون نبايد نه از خودت ونه از زمان انتظار داشته باشي و نتيجه رو ميسپاري به خدا . در عوض همان ميزان رو اگه با ارامش كار كني و ذهني كه همون لحظه فقط روي همان موضوع تمركز داره كلي جلو هستي ...

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
چقدر به دلم چسبید واقعااا 

برات ارزوي موفقيت ميكنم ...

من يه زماني شب و روز زبان ميخوندم كه مثلا يه ساله فول بشم ولي الان چهار سال ميگذره و ميبينم چقدر هول و استرس بخودم وارد كردم ، و حواسم به خونه و بچه و شوهر هم نبود ، الان روزي كمتر از يه ساعت رو با ارامش ميخونم بيشتر هم گيرم مياد .. در عوض افكار پرت و از اين شاخه به اون شاخه ندارم ... و تايمي كه با بچه ها هستم كاملا با اونام ، تايمي كه با شوهرم هستم ديگه دلم پيش زبان نيست كه اي واي زمان رو از دست دادم و كاش الان زبان رو ميخوندم .... 

تايمي هم كه زبان ميخونم ديگه همه ي حواسم به ان يك متن هست بدون دلهره اينكه برم متن بعدي و بعدي و بعدي رو هم بخونم ... اعصاب كاملا بهم ميريزه و كارايي هم مياد پايين.

نكته اينجاست كه از جسم و روح نميتوان بيش از توانش انتظار داشت ، و گرنه به تلق تلق ميافته .

موفق باشي دوست خوبم🌷

برات ارزوي موفقيت ميكنم ... من يه زماني شب و روز زبان ميخوندم كه مثلا يه ساله فول بشم ولي الان چهار ...

حرفاتون برام خیلی دلنشین بود .امیدوارم موفقیت مهمون روزای شما هم باشه

حرفاتون برام خیلی دلنشین بود .امیدوارم موفقیت مهمون روزای شما هم باشه

🙏🏻😘