رفتم دکتر هفته ۵ام بخاطر کمردرد و دلدرد احتمال بارداری خارج رحمی داد گعت سونو واژینال کسی تجربش داره خطرناک نیست البته بیشتر خودم اصرار کردم بنظرتون صدای قلب جنینم شنیده میشه؟؟
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
الان میگم شاید حساس شدم بیخودی نرم ب خونریزی بیافتم ی چیزی بشه بعدشم هزینش دادم تا غروب برم
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
بله منم شش هفته انجام دادم قلبشو صداشو شنیدم البته میگند تا مجبور نشدید انجام ندید بهتره
منم الان ۱۰ روز از پریودیم گذشته امید داشته باشم صدای قلبشون بشنوم
نه چون گفتم میخام سونو بدم دیگه الکی نرم کلی خون بدم