2777
2789
عنوان

حساب جاری چیع؟

574 بازدید | 6 پست

من ازبانک صادرات یه حساب کوتااه مدت روزشماردارم 

امروزشوهرم گف بروواسم یه کارت بگیر اخه خودش نمیتونع بگیرع فککنم چک داده وبرگشت خورده نمیتونه کارت ب اسم خودش بگیره 

بعدامروزرفتم بانک حساب جاری بهم داد 😐یعنی چی؟فرقشون چیه؟

خدایاشکرت 🩷

حسابی که پول هاش رو جاری تون بر میداره🤓

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حساب جاری دو نوعع یکی دسته چک یکی جاری با کارت 

جاری باکارت حساب معمولیه ک سود اینا نداره ولی بخای وام چیزی بگیری زیاد میدن

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭