2789
عنوان

حاجت روایی

90 بازدید | 9 پست

فردا برای من خیلی روز مهمیه تو دنیا فقط مامانم دارم باید خوش حالش کنم میشه صلوات بفرستید برام من ب دعای نی نی سایتیا معتقدم

اجرتون با خدا❤️

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤
ان شاالله سالم باشن.کسی میتونه ی سوره برامن بخونه بگم؟

من برات ده تا حمد میخونم

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ممنونم ولی ی سوره مومنون میخواستم کسی بخونه🙂🫂

برا حاجتت ده تا حمد خوندم

تا کی وقت هست؟

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
برا حاجتت ده تا حمد خوندم تا کی وقت هست؟

وای خیلی ممنونم.ان شاالله ب حق این حمد ها تا اخر سال حاجتمو بگیرم.نه اون مومنون ۱۴۰تا هست تو نت زده خیلی اثر داره چون نمیتونستم ۱۴۰تابخونم گفتم ۱دونه بخونم ولی چون سرکارم نباید حرف بزنی بینش کلا۱۰دقه طول میکشه انگار .همین حمد خوبه سپاس گزارم.راستش خیلی مستاصلم باتمام وجود احتیاج دارم خدا ب حق حضرت عباس حاجتمو بده

وای خیلی ممنونم.ان شاالله ب حق این حمد ها تا اخر سال حاجتمو بگیرم.نه اون مومنون ۱۴۰تا هست تو نت زده ...

دورت بگردم من برات میخونم. الهی حاجت روا بشی

خدا به آبروی زهرا حاجتمونو بده. انشالله بحق چادر خاکی مادرمون زهرا خدا دستمونو پر کنه.

حاجت صاحب تایپیک رو هم بدا.

دورت بگردم من برات میخونم. الهی حاجت روا بشی خدا به آبروی زهرا حاجتمو بده. انشالله بحق چادر خاکی ما ...

وای خجالت کشیدم انقد دعام کردی گریم گرفت خیلی مظطر شدم میگم رواست حاجتمو بدید دیگ بعد میگم بخدا مررو نیستم فقط خیلی دلتنگم...ی تاپیک صبح دیدم نادعلی بخونی حاجت میگیری اونم بخونم ان شاالله 

وای خجالت کشیدم انقد دعام کردی گریم گرفت خیلی مظطر شدم میگم رواست حاجتمو بدید دیگ بعد میگم بخدا مررو ...

عزیزم برات خوندم حاجت روا بشی

من خودم مضطر شدم، حالتو میفهمم. الهی حاجت دلتو بدن