2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سعی کنید جا ب. جایی داشته باشید خوبه برات احساس میکنم مادر شوهرت یکم خورده شیشه داره  حتی عوض ...

مادرشوهرم زن خیلی با ایمانیه و روستا زندگی میکنه خیلی بدبخت

اسمم ریحانه ، مادرم حکیمه ، نیتم اینکه دانشجو میشم مهر ماه سال بعد، ینی کنکور تیر چیز خوبی قبول میشم ...

عزیزم چند سالته؟

برات موفقیت افتاده ولی چیزی ک‌میخوای امسال نمیبینم اما بهم واقعیت خوب برات افتاده تا ۱وعده دیگ اگ‌مجزدی برات خواستگار افتاده و خیلی خوبه 

خواهر داری؟

یکم ذهنت درگیره ک واست یه خوشحالی افتاده و مهمونی 

عزیزم چند سالته؟ برات موفقیت افتاده ولی چیزی ک‌میخوای امسال نمیبینم اما بهم واقعیت خوب برات افتاده ...

۱۹ سالمه . نه تک فرزندم . بله خیلی درگیره ذهنم ، از هرسمت مشکلات گریبان گیرم شدن . کاشکی دیگه اخرین کنکوری باشه که تیر میدم چون واقعا ، خستم . اگه قبول نشم امیدی ندارم باز بدم .  ممنون ازتون . الان یعنی دوبارع کنکور برام افتاده؟ بازم

عزیزم چند سالته؟ برات موفقیت افتاده ولی چیزی ک‌میخوای امسال نمیبینم اما بهم واقعیت خوب برات افتاده ...

چیزی که خودم دوس داشتم فیزیوتراپیه ولی خب چون اونقدرتلاش نکردم ولی مامانم میگه فرهنگیان قبول شی برو .