2777
2789

واس، من هم سه ساله گفتن زخمه پیگیری نکردم

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه طور؟ مگه علایم نداری؟ من که از درد و سوزش و خارش مردم

ی شیش ماه خوبم، ی هفته بد، دوباره چندماه خوبم دوباره چندروز بد. یکم ماست بزن ب خودت انقد آروم میکنه ک. پماد کلوتریمازول و اینام میزنم خوب میشم من علاوه بر زخم، کیست بارتولن هم دارم

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 
ی شیش ماه خوبم، ی هفته بد، دوباره چندماه خوبم دوباره چندروز بد. یکم ماست بزن ب خودت انقد آروم میکنه ...

من از اول ازدواجم مثل تو بودم پیگیری نکردم الان بیچاره شدم عفونت شدید شده تمام دل و کمرم درد میکنه تو رو خدا پیگیری کن خطرناکه

ماهی خانوممم  
من از اول ازدواجم مثل تو بودم پیگیری نکردم الان بیچاره شدم عفونت شدید شده تمام دل و کمرم درد میکنه ت ...

من 8 ساله ازدواج کردم، الان بچه دوساله دارم خب، ولی بهم میگفتن انقد اوضاعت خرابه ک باردار نمیشی ولی جدی نگرفتم دو ماه نشده باردار شدم، بعد زایمانم خیلی بهترم ولی خب دوباره چندروزه ک سوزش دارم

واسه کسایی که شاید یه روز این تاپیک بخونن، من رفتم لیزر آنچنان دردی نداشت در حد همون معاینه 

خداروشکر عزیزم دکتر منم گفت انقد زخمم زیاده حتما باید لیزر شه فریز جواب نمیده آخه من تو رابطه خونریزی شدید گرفتم الانم هنوز دارم 

سلام گلم من برای تیرگی های بدنم مثل بیکینیم و زیربغلمم لیزر ژولیت انجام دادم تو شیراز توی کلینیک لیانا ایدیشو میزارم خودت ببین کارش عالیه توی یه جلسه کلی روشن شد بیکینیم. دکترمم خانم عباسی بود کارش عالیههه اینم شمارش ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

@liana_._clinic

سلام گلم من برای تیرگی های بدنم مثل بیکینیم و زیربغلمم لیزر ژولیت انجام دادم تو شیراز توی کلینیک لی ...

اره عزیزم واقعا کارشون تو شیراز تکه من هیچکس و مثل خانم دکتر عباسی ندیدم اینقدر حرفه ای و وارد و ماهر باشه توی کارش 🥰

واسه کسایی که شاید یه روز این تاپیک بخونن، من رفتم لیزر آنچنان دردی نداشت در حد همون معاینه 

این لیزر چیههه لطفاراهنمایی کنییید منم زخم دارم.چرا یسریا میگن خوب نیس اصلا چرافریز نکردین چرا لیزرو انتخاب کردین

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊