2821
2789
عنوان

سزارینی ها

18 بازدید | 11 پست
سلام اگه سزارین شدین اولین رابطه زناشویی تون چند وقت بعد از زایمان تون بوده؟ خودتونم مایل بودین به رابطه؟ دردم داشتین؟ من 42 روز بعد از سزارین به درخواست همسرم بود اما چنان دردی داشتم که ناکام موند و باعث دلخوریش شد همه درد دارن یا فقط من اینجوری م؟چیکار کنم؟ دردش مث اولین رابطه بود هیچ جوره نمیتونستم تحمل کنم
من برگشتم...بعد از سالها...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله دقیقا مثل شب اول عروسی میمونه فقط با ژل فراوان لوبریکانت رابطه رو شروع کن و درد رو تحمل کن وای یادم میاد جرات نمیکنم دوباره زایمان کنم اوف
اگر مردی 👱🏻می خواهد همسرش👰🏻 مانند فرشته ها بی نظیر باشد اول باید مکانی چون بهشت🎑 برایش فراهم کند.....!!!!👌🏻 خانوما خیلی ریز برید اون دست قشنگه رو ......👏🏻
بعد تمام شدن لکه بینی بهترین وقتشه اصولا درد نباید داشته باشی
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
دردم مث اولین رابطه بود نمیتونستم تحمل کنم طفلی شوهرم واسه اولین رابطه مونم خیلی منتظر موند خیلی اذیت شد اگه الانم مث همون موقع باشه چیکار کنم
من برگشتم...بعد از سالها...
2824
2823
2791
2779
2792