2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدین

72 بازدید | 18 پست

سلام راستش من یه مشکلی برام پیش میاد اگه ساعت سه شب بخوابم و ساعتای چهار به بعد اینا درست میشه میتونم خواب راحتی داشته باشم، مشکلمم اینه که من توی یه حالتی میرم که خیلی خواب الودم حتی اگه خیلی خوابم نیاد و همینطور که توی حالت خواب و بیداریم بدنم بی حس میشه انگاذ یچی بدنمو میکشه سمت زمین اگه بخوام تکونش بدم، حرکاتم خیلی سخت میشه و این بین من یه چیزایی میبینم مثلا اولین بار یه مرده سیاهه قد بلند بود و چون ترسیدم سعی کردم حرکت کنم و اینجوریه که انگار ازاد میشم بعد یمقدار تلاش و چیزایی که میدیدمو دیگه نمیبینم، الان برام عادی شده تقریبا چیزایی که میبینم مثلا بار اخر چندین چیز دیدم ولی باور داشتم الکین ولی وقتی دیدم ظرفا افتادن و شکستن واقعا ترسیدم و سعی کردم ازون حالت دربیام و وقتی چک کردم ظرفارو هیچی نیوفتاده بود، بهم میگن این بختکه ولی نمیدونم چیکار کنم اذیتم میکنه خواب راحت ندارم

جواب هوش مصنوعیی

سلام، این علائمی که شما توصیف کردید ممکن است نشانه‌های بیماری‌ای باشد که به نام "اختلال خواب پارادوکسال" (Parasomnia) معروف است. در این بیماری، شخص در حالت خواب به نوعی از فعالیت‌های خودکار و بدون اراده می‌پردازد که می‌تواند شامل حرکات جسمانی، گفتاری یا بصری باشد. این بیماری می‌تواند باعث ترس و نگرانی شخص و افراد دیگر در اطرافشان شود. برای تشخیص دقیق باید بهتر است به یک پزشک متخصص در این زمینه مراجعه کنید و مشاوره بگیرید. همچنین ممکن است که در صورت نیاز پزشک شما را به یک متخصص روانپزشکی معرفی کند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمال کمبود ویتامین D یا فقر آهن یا کم کاری تیروئید 

ی آزمایش بدید 

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
جواب هوش مصنوعیی سلام، این علائمی که شما توصیف کردید ممکن است نشانه‌های بیماری‌ای باشد که به نام " ...

چطور از هوش مصنوعی استفاده کردی؟

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
کمبود ویتامینو دارم ممکنه برای همون باشه؟ نمیدونستم همچین تاثیرایی دارن

صد در صد 

بختک ار نظر علمی وجود نداره این حالت که به انسان رخ میده به خاطر اینکه به مدت چند ثانیه خون به مغز نمیرسه و مغز دچار فعالیت های شیمیایی میشه و یه حالت اغما چند ثانیه ای میره و توهم میبینه یه وقتهایی هم به خاطر فشارهای عصبی روزانه پی میاد و ذهنمون درگیره.. قبل خواب آهنگ ملایم و آرامش بخش بدون کلام کمکت میکنه سعی کن قبل ۱۲ بخوابی و بالشت زیر سرت استاندارد باشه چون اگه سرت بالا یا پایین باشه این مشکل پیش میاد