2821
2789
عنوان

استرس

99 بازدید | 12 پست

سلام دخترا من چن روزی هس نمیدونم چرا بیهوده میترسم و ناجور استرس دارم و احساس میکنم قرارع اتفاق بدی بیوفته بنظرتون چیکار کنم این استرس از منننننن دور بشع تازگیا این مرضوگرفتم  😭😭😭😭😭😭

هرکاری می‌کنی سمت قرص نرو من چند ماهه برای افسردگیم الپاروزولام میخورم بیچارم کرده⁦☹️⁩

یک عدد جوان مذکر(👦) ایرانی که با ۲۲ سال سن الان سرباز۰ِ دوستانی که میگن ی موجود مذکر تو نی نی سایت چیکار می کنه من حوصلم سر رفته همین منم جای داداشتون یکم جمو جور تر بشینین منم جام شه 🙃قول میدم کم حرف بزنم بیشتر گوش کنم🤐 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هرکاری می‌کنی سمت قرص نرو من چند ماهه برای افسردگیم الپاروزولام میخورم بیچارم کرده⁦☹️⁩

نع زیاد از قرص خوشم نمیاد انشالا زودتر خوب میشین خیلی بدع افسردگی خیلی خیلی 

منم یه مدت اینجوری بودم یه اتفاق بد بیافته راحت میشی حالا نه خیلیم بد مثلا من با مامانم دعوام شد ...

نع من بدتر شدم اصلا به هیچ میترسم و استرس الکی گرفتم‌ولی خیلی میترسم و دلیلشو نمیدونم مرض گرفتم از وقتی از خوابگاه اومدم اینطوری شدم 

نع زیاد از قرص خوشم نمیاد انشالا زودتر خوب میشین خیلی بدع افسردگی خیلی خیلی 

تازه فهمیدم افسردگی یک موضوع صد در صد فکریه و هیچ ربطی به قرص ندارن این قرص ها صد درصدر اعتیاد آور و 

فقط در کوتاه مدت ادمو گیج میکنن 

دکتر هم برات نوشت خیلی احتیاط کن برادرانه بهت گفتم

یک عدد جوان مذکر(👦) ایرانی که با ۲۲ سال سن الان سرباز۰ِ دوستانی که میگن ی موجود مذکر تو نی نی سایت چیکار می کنه من حوصلم سر رفته همین منم جای داداشتون یکم جمو جور تر بشینین منم جام شه 🙃قول میدم کم حرف بزنم بیشتر گوش کنم🤐 
تازه فهمیدم افسردگی یک موضوع صد در صد فکریه و هیچ ربطی به قرص ندارن این قرص ها صد درصدر اعتیاد آور و ...

میدونم ممنون که گفتین خود آبجیم افسردگی گرفتع بود و از اون دیدم بخاطر همون میگم افسردگی بدع شمام سعی کنین زود زود خوب بشین انشالا🤲🤲🤲

میدونم ممنون که گفتین خود آبجیم افسردگی گرفتع بود و از اون دیدم بخاطر همون میگم افسردگی بدع شمام سعی ...

ممنون رفیق

ببین دو تا موضوع هست، یکی ترس و یکی اضطراب و نگرانی.

این دوتا باهم فرق داره.

در حالت ترس: منشأ مشخص، یعنی شما از رویدادن اتفاق مشخصی میترسی، میگی نکنه مثلا امتحانم خراب کنم.

اضطراب و نگرانی: حالت کلی و مبهم داره، و منشأش نامشخص، یعنی مضطرب و نگرانی و نمیدونی چرا مضطرب و نگران هستی.

حالا بااین تفاسیر بگو کدوم یکی ازیناست، و از کی شروع شد آیا بعد اتفاق خاصی اینطور شدی؟

ببین دو تا موضوع هست، یکی ترس و یکی اضطراب و نگرانی. این دوتا باهم فرق داره. در حالت ترس: منشأ مشخ ...

یعنی میتونم بگم رسما هر سه تاشو هم دارم 😭😭😭😭نع بابا اتفاق خاصی برام نیوفتاده از وقتی از خوابگاه اومدم اینطوری شدم کلا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

یعنی میتونم بگم رسما هر سه تاشو هم دارم 😭😭😭😭نع بابا اتفاق خاصی برام نیوفتاده از وقتی از خوابگاه ...

باید بررسی کنی ببینی محتوای افکارت چیه، چون اول فکرم که تولید اکساس می‌کنه اگه افکار منفی باشند تولید احساس منفی میکنند مثل ترس و نگرانی و در نهایت منجر به. فتارش منفی میشه، باید بازبینی افکار داشته باشی ببینی چه فکری میاد توی ذهنت...در نهایت اگه دیدی بهتر نشدی حتما با یه مشاور و روانشناس صحبت کن کمکت میکنند...البته این هم که بهت گفتم از تکنیکهای روانشناسی بود..

2828
2791
2779
2792