2821
2789
عنوان

تعبیر خواب🥲🌙🙏🏻

111 بازدید | 14 پست

سلام دوستان قشنگم امیدوارم حال دلتون عااالی باشه🦋💎🧿

دیشب خیلی ناراحت بودم خوابیدم...خواب دیدم عشقم میگ میخام بیام ببینمت، میخام بیام با بابات صحبت کنم ، دیگه وقتش رسیده بیام خاستگاریت همچین حرفایی میزد...

شما میدونین ینی چی؟!

ممنون میشم کمکم کنین🥺🌱🪔

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواب زن چپ برعکس ول ات میکنه

خدای من... دیروز هم بحث داشتیم...شبش ی کلیپ فرستاد ک تو اولین نفر نیستی دلت شکسته اصل نرسیدن، برسی عجیبه...

ایخدا دعا کن منم ب عشقم برسه ی ساله دارم زجر میبینم🥲

انشالله عزیزممم🥺🙏🏻🌱

سلام خواب خوبیه  اینم تعابیرشه اگ خواستین نگاه کنین  https://www.taroot-rangi.com/drea ...

خیلی ممنون😍😍😍

راستش من خودم چندساله فهمیدم اینکه میگن خواب زن چپه درست نیس ،اصلش اینه خواب ظن چپه،یعنی خواب شک و شبهه دار تعبیر نداره،و چون کلمه ظن مثل زن تلفظ میشه و قدیم بعضی ها سواد کافی نداشتن اینطوری برداشت کردن که جنسیت زن خوابش چپه اس و تعبیر نداره

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای شادی روح پدر و مادر و برادرناکامم صلوات بفرستین🙏منم هر جا تو امضاتون ببینم و یا درخواست دعا داشته باشین صلوات میفرستم و دعا و لایک میکنم❤️ اونکه از همه سره،خدای بالا سره💚❤️برچهره دلربای مهدی صلوات💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به 💚

راستش من خودم چندساله فهمیدم اینکه میگن خواب زن چپه درست نیس ،اصلش اینه خواب ظن چپه،یعنی خواب شک و ش ...

آره درسته منم اینو میدونم....

البته من هر خوابی میبینم عین همون تعبیر میشه🌹🌱

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز