2777
2789
یهو‌ بلند شدن ینی کیسه رو برداشتم زهره ترک شدم🤣ریختم رفت

اره قارچ سریع رشد میکنه😄

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوشگلللل😍😍

فدات  

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اره قارچ سریع رشد میکنه😄

😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اگر جوهات کوبیده نیست و سالمن رشد میکنن مثل گندم  اما نمیدونم خوب باسه یا نه  هیچی مثل گ ...

من هرسال آماده میخرم الان که اسی عکس گذاشت دلم خواست خودم درست کنم آره راست میگی منم شنیدیم بعضی هاشون شگون نداره

خیلیا میندازن تو آب در هر صورت من خیلی مخالفم گندمی‌ که این همه زحمت کشیده میشه اینجوری از‌ بین بده ...

باز به طبیعت برمیگدره عزیزم میدونی چقد پرنده هست ک تو طول زمستون مردن از گشنگی مطمئن باش هیچکدوم حیف نمیشن این چرخه زندگی 

من رفتم گلدون خریدم کلیم پول خاک دادم سبزه هسته نارنج کاشتم فککنم هاگ قارچ داشت تو خاکه😒 یه عالمه ...

شما امسال متفاوت کار کن قارچ بذار رو سفره هفت سین 😅

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
من رفتم گلدون خریدم کلیم پول خاک دادم سبزه هسته نارنج کاشتم فککنم هاگ قارچ داشت تو خاکه😒 یه عالمه ...

عیب نداره قارچ گرونه قارچ پرورش بده  😁

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
میگن بکاری خودت شگون داره پاشو بکار درمیاد حتما بریز ظرف اب بریز و یکم بعد خالی کن تمام حتما در میاد ...

نداریم باید بخرم باشه عصری میگیرم یه امتحانی میکنم😍❤️

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ