2777
2789
خواهش میکنم گلم    خدا کنه سبز شه فقط  عکس اونو ندارم اما این واسه 1400

چقد نازه😍

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قشنگ شده  من هرسال میکاشتم خوب سبز نمیشد آخرشم از بیرون میخریدم دیگه امسال نکاشتم گفتم هم ...

میگن بکاری خودت شگون داره پاشو بکار درمیاد حتما بریز ظرف اب بریز و یکم بعد خالی کن تمام حتما در میاد پاشووو😍😍

سالی یباره همیشه که نیست 

نمیخوام کش بدم ولی دوس دارم حداقل جوونهای مملکت یکم باز فکر کنن

خیییلی رسم قشنگیه من‌ خودم از دیدن سبزه لذت میبرم ولی فکرشو بکنی میبینی همین سالی یکبار کلی گندم میشه، فکر آینده بچه‌هامون باشیم

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪
کوش  ای جانمممم😂😂😅😅😅

وایسا ببینم عکسشو دارم یا نه

ریختم رفت ترسیدم🤣

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
مرسی    شما خاکشیر و ریحون میتونی دور کوزه هم درست کنی من سال 99 دور کوزه گذاشتم  ک ...

عالیییه

منم عاشق سبزه ام