2821
2789
عنوان

سوال داشتم

165 بازدید | 13 پست

بچه ها من تو دادگاه قسمت آرشیو کار میکنم چهار ماهه 

بعد میخوام استعفا بدم 

دلالیلشم اینه که میخوام بمونم خونه و تمرین کنم برا اختلال تلفظم تا حل بشه بعدش دلیل اصلش اینه دلایل فرعی اش هم اینه که بعدش میخوام بخونم برا دانشگاه قبول بشم دولتی بعدش میخوام کارای هنری انجام بدم مثل گلدوزی اینا 

حالا این دلیل رو که نمیشه به رییس گفت بنظرتون چی بگم بهشون چجوری باید بگم هیچی نمیدونم 

جواب هوش مصنوعی

اگر می‌خواهید استعفا خود را از کار در دادگاه دهید و می‌خواهید دلایل خود را به رئیس خود بگویید، بهتر است صادقانه و روشنگرانه با او صحبت کنید. می‌توانید به رئیس خود بگویید که به دلایل شخصی و آموزشی، نیاز دارید به کار خود در دادگاه خاتمه دهید. می‌توانید به او توضیح دهید که می‌خواهید برای تمرین اختلال تلفظ خود، به صورت جدی بپردازید و در آینده به دانشگاه بروید و از فرصت‌های شغلی و هنری بهره ببرید.

مهم است که در جریان بودن شرایط شما به دلیل خصوصی بودن آن، به افراد دیگری اطلاع ندهید، اما باید به رئیس خود توضیح دهید که استعفای شما به دلایل شخصی و آموزشی است و ممکن است به علت پیش بینی نشده ایجاد شده باشد. همچنین، می‌توانید از این فرصت برای ابراز قدردانی خود از فرصتی که به شما داده شده و همکاری با این دادگاه استفاده کنید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی حضوری بهشون بگم بعد چی بگم دقیقا 

اره یا میتونی تو برگت ثبتش کنی در هر صورت وقتی میخوای بری برو چه فرقی میکنه خیلی رک باشه چجوری میخواد قبول نکنه همیشه یادت باشه خودت رو به ترس هات و تعارف کردن با خودت درگیر نکن و جلوی خودت رو با این چیزا برای پیشرفت نگیر

اره یا میتونی تو برگت ثبتش کنی در هر صورت وقتی میخوای بری برو چه فرقی میکنه خیلی رک باشه چجوری میخوا ...

ممنون از راهنماییتون ولی احساس میکنم این خیلی رسمی میشه 

نمیشه از خودتون بگین به زبان ساده تر اینی که ربات گفته یجوریه