سلام بیایید یه چیزی رو تعریف کنم اعصابم خرابه
خونه ما ویلایی ما یه همسایه داریم دزده، معتادم هست دقیقا بغل ما خونشونه شنبه هفته پیش ماشینش تو دنده بوده استارت زده ماشین پریده خورده به گلگیر و ابرویی ماشین ما خسارت برداشته، اون موقعمن خونه نبودم بابامم زده به خط بیخیال و رد کرده ک من شب ک برگشتم خونه و نگاه کردم کفری شدم گفتم همین الان برو جلوی در خونشون ب باباش بگو خلاصه با هزارتا بحث بلاخره رفت ب باباش گفت اونم گفتی خسارتت و میدم ماهم قبول کردم وقتم نشد ببریم پشتش و درست کنیم تا شده سه شنبه من و دختر داییم رفتم بیرون خرید کنیم ماشین پارک کردم حس شدیدا بدی داشتم همون موقع که پارک کردم تو یه کوچه و رفتیم
وقتی برگشتیم دیدم در ماشین باز نمیشه پایین در و کامل قر کرده، منم دیگ کاری نتونستم انجام بدم با اعصاب خورد برگشتیم خونه رفتم زنگ درحیاط و زدم اون موقع هم کسی تو کوچه نبود فقط این بعد چند ثانیه من اومدم اینم اومد بیرون
من داشت با ناراحتی قضیه رو تعریف میکردم
دیگه بیخیال شدم دیگ زده دیگ چیکار کنم تا امروزایفون خونه رو زدن جواب دادم بله همون پسره گفت باباتون خونست گفتم بله، گفت بگید بیاد جلو در کارش دارم
بابام رفت منم فالگوش وایسادم پشت در گفت چند روز پیش دخترت زده به ماشین من، ببین رنگ ماشینت رو سپر من هست اول میگه دختر بزرگت پشت فرمون بوده دختر کوچیکت فرمون میداده بعد زده میگه فرار فرار، بعد میگه اره چون دوستش همراهش بود من چیزی بهش نگفتم
گفتم من نزدم الکی حرف نزن من بیشورم بزنم در برم ما تو همسایگی این کارارو نمیکنیم میگه نه رنگ رو ماشینم هست من چون لباس تنم بود نرفتم ببینم چه رنگی رو میگه گفتم اقا فرهاد اون روز اومدی زدی به ماشین نمیدونم چرا این حرفات و میزنی و انگار میخوای جبران کنی گفت نه من که گفتم برید درست کنید هزینش و میدم خلاصه این رفت داخل خونشون و منم داشتم ماشین و تمیز میکردم بعد از اینکه اون قسمت در که ضربه خورده بود و تمیز کردم دیدم دقیقا تمام نشونه های ماشینه اینه که رو ماشین من و خودشه ماشین اون پیکان وانت سفید برای من پراید اصلسی ابیه مثلا این گلگیرش زنگ زدگی داره دقیقا همون یک خط کامل افتاده رو ماشینم یا بالای چراغش رو بدنه رنگ ابی افتاده بود برای ما دقیقا همون جا خطای سفید
و به این رسیدم اون شبی که من با دختر داییم بیرون بودم این اقا دنبال ما راه افتاده اومده من تو یه کوچه پارک کردم رفتم ولی اصلا حس خوبی نداشتم همش میگفتم میخواد یه اتفاقی برای ماشین بیفته به دختر داییم گفتم حس میکنم ایینه رو میزنن خلاصه ما که رفتیم این اقا اومده قشنگ مالیده رو رفته و یک هفتس الان تمام ذهن مارو درگیر کرده الهی این ادمایی که اینقدر عذاب میدن به مردم از روی زمین پاک بشن 😔😔 عکس و نگاه کنید کامل مشخصه شما هم ببینید بگید درسته یا نه؟؟