2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام میشه بگید علاعمتون چیه ودرمان میشه یانه؟؟

فرزندم مبتلاست  علائم در افراد مختلف فرق میکنه ولی تب معمولا وجود داره درد مفصل و درد شکم و بثورات پوستی میتونه وجود داشته باشه 

حملات بین 1 تا 3 روز زمان میبره 

درمان نداره با قرص کلشی سین کنترل میشهدارو حتما باید مصرف بشه که دچار عوارض بعدی نشوند

خودتون مبتلا هستین

من دخترم مبتلا شده والان نبش خوب شده اما دردشکمش نه نمی‌دونم چیکار کنم جواب آزمایششم اردیبهشت میاد. تا جواب دقیق بدن که تب مدیترانه ای هست آیا وچه نوعشه

من دخترم مبتلا شده والان نبش خوب شده اما دردشکمش نه نمی‌دونم چیکار کنم جواب آزمایششم اردیبهشت میاد. ...

علائم بالینی مهمه  آزمایش ژنتیک در 30 درصد مواقع چیزی نشون نمیده 

دخترتون باید تحت نظر دکتر فوق تخصص روماتولوژی کودکان  دکتر کار بلد باشه و درمان رو شروع کنه

تهران هستین

علائم بالینی مهمه  آزمایش ژنتیک در 30 درصد مواقع چیزی نشون نمیده  دخترتون باید تحت نظر دک ...

اگه دکتر خوب توتهران سراغ دارین میشه آدرس واسمشو بگین معرفی کنین بعد تعطیلات میبریمش

اگه دکتر خوب توتهران سراغ دارین میشه آدرس واسمشو بگین معرفی کنین بعد تعطیلات میبریمش

فوق تخصص روماتولوژی کودکان

خ شهید بهشتی، بعداز متروی سهروردی ، خیابان کاووسی فر، کوچه آریا وطنی، پلاک ۱۹ ، واحد ۴۰۲ ، طبقه ۴

دکتر فاطمه فرشته مهرگان

02188761283

02188737045

خانم دکتر نمونه هست انسان واقعی