2777
2789
عنوان

درد دااااارم

198 بازدید | 14 پست

از دیشب چشم‌رو هم نذاشتم بدنم استخونام انگار شکستن گلوووم ابریزش بینی یه بسته دستمال تموم‌کردم بچه تو شکمم انقد وول میخوره فک‌کنم اونم داره درد میکشه با من 

دندووونمم تو این بدبختی درد گرفته صورتم داره منفجر میشه سرم 😭😭😭😭🙂دکتر فقط سفکسیم داده و دیفن هیداذمین قرقره کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مایعت بخور استراحت کن استامینوفن ساده هم میتونی بخوری اما حرکات جنین رو کمتر میکنه اگه مصرف کردی ...

طفلی انقد تکون میخوره خییییییلی درد دارم انگار ماشین از روم‌رد شده حس میکنم اونم اذیته😩😓مرسی ازت

طفلی انقد تکون میخوره خییییییلی درد دارم انگار ماشین از روم‌رد شده حس میکنم اونم اذیته😩😓مرسی ازت

شب ها معمولا نوزاد ها بیشتر حرکت میکنن. 

یکجا نوشته بود راه رفتن مادر یکجورایی مثل گهواره میمونه. شما که راه میری ایشون خوابه ، موقعی که دراز میکشی بیدار میشه 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

شب ها معمولا نوزاد ها بیشتر حرکت میکنن.  یکجا نوشته بود راه رفتن مادر یکجورایی مثل گهواره میمو ...

ببخشید جنین ها 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

شیاف دیکلو ۱۰۰ هر ۸ ساعت بذار.البنه نهایت تا دوروز.بیشتر نذار وبا مسکن خوراکی اروم شو.۴،۵ روز انتی بیوتیکا رو بخور.اموکسی سیلین. بعد برو یه کیلینیکی مطبی جایی ببین میتونن واست بکشن که راحت بشی 

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
قرص استامینوفن ساده تو بارداری خیلی تاثیرش زیاده، بدن دردتو میگیره، مایعات زیاد، قرص جوشان ویتامین س ...

اره الان یکی خوردم ببینم‌چی میشه 😭😭دیگه اشکم در اومده مرسی ازت گلم

شیاف دیکلو ۱۰۰ هر ۸ ساعت بذار.البنه نهایت تا دوروز.بیشتر نذار وبا مسکن خوراکی اروم شو.۴،۵ روز انتی ب ...

دو سه جا رفتم میگن باید بارداریت تموم شه خیلیا رو دیدم کشیدن تو بارداری یا درست کردن😭شانس من دست نمیزنن بهش 

مرسی ازت